[]

Burcumun çok sıkıcı olması

Burçlarla ilgim doğduğum ayın hangi burca denk geldiğini bilmek bir de insanların üzerime yakıştırdıklarını biraz aklımda tutmak şeklindedir. Son zamanlarda değişik kadınlarla tanışıyorum. Bana çok anlamsız gelse de muhabbetin bi noktasında hemen hepsi burç muhabbeti üzerinden insanı onlar adına utandıran çeşitli genellemeler, tespitler yapmaya çalışıyorlar. O noktada insanlığın henüz alamadığı yola hayıflanıyorum. Aşırı sıkıcı geliyor ama ekmek çıkar diye katlanıyorum. He canım evet bebeğim, hadi ya, vay canına falan diyorum. Maksat gönlü olsun.

Neyse ben boğa burcuyum. Bu burca kimse sağda solda uzun uzun yorum yapmıyor ve alınıyorum. Hep aynı sıkıcı şeyleri söylüyorlar. Yok terazi şöyleymiş, yok oğlak böyleymiş, akrep şöyle olurken balık duygusalmış (bi bu kaldı aklımda). Bunların çaprazlamasını yapıp yapıp türlü muhabbetler ediyorlar. Bunların içinde benim burcum olan boğa kimsenin umurunda olmuyor. Hep dikkat ediyorum özellikle, şu burç muhabbetinin bi yerinde de benim burcum geçse diyorum geçmiyor. Yengeç bile geçiyor benimki geçmiyor arkadaş. Burçları ciddiye almasam bile isyan edeceğim, kırılıyorum artık.

Ey burçseverler sizce de boğa böyle sıkıcı bir burç mu? Yıldızlar falan değişir mi, burcumda 3 vakte kadar bir süpernova patlaması veya karadelik ziyareti bekleniyor mu, ki böylece benim burcum da kendinden geçip değişken güvenilmez seksi çapkın ıvır zıvır özellikleri olan arsız arlanmaz bir burç olsun?

 
abi çok da şey yapmamak lazım. burç eyvallah arada mevzu bahis olunur, gülünür geçilir de, uzun uzun çeşitli genellemeler yapmak gereksiz. sonuçta burçlar,astroloji yalan bildiğiniz üzere. laf olsun torba dolsun diye konuşuyorum ben günlük hayatta fal gibi, o da biri bahsini açarsa. daha fazla ilgilenmemek lazım.


  • fezagezgini_4  (17.07.20 18:42:52) 
Şimdi yükselen diye bir nane var tamam mı? Bir şekilde doğum saatini bilmiyorsan öğrenip o yükselen burcuna bak internetten. Belki yükselenin çok konuşulanlardan çıkar. Sen de ortamda "ama yükselenim ikizler şekerim" falan dersin.


  • kedili bisiler  (17.07.20 18:44:43) 
cok burc seyim yok, pek ilgim de yok ama bi esimi taniyorum boga burcu. bence dunyanin en muthis insani kendisi. baska boga tanimadigim icin genelleme yapamam ama hem agirbasli hem zeki hem komik hem ince zevkli filan. nerede nasil davranmasi gerektigini bilir, hep ileriyi dogru tahmin eder vs vs. sayamayacagim kadar cok guzel ozelligi var. eger bogalar boyle oluyorsa bence cok sanslisin hic sikayet etmene gerek yok.


  • in vino veritas  (17.07.20 18:47:53) 
boğa sıkıcı bir burç değil ya. yanlış söylemişler sana. ya da sen öyle bir izlenime kapılıp kendi kendini gerçekleştiren kehanet gibi olmuşsun.

boğa deyince iki şey gelir aklıma. yemek ve cinsellik.
tanıdığım tüm boğalar yemek yemeyi seviyorlardı.

enerjik, hareketli bir burç. maddiyata önem veren biri. maddiyat derken sadece para konusunda değil. dünyalık manasında. zaten nefsine de düşkün olurlar.

ya işte, sıkıcı değiller. aslında senin burcun zaten senin istediğin tırı vırı özelliklere sahip. polemik olmasın ama balık da olabilirdin :(
  • biseysorcaktim  (17.07.20 19:04:06) 
"Burnumun çok sıkıcı olması" olarak okuyup "Lan gene kim bilir ne yazdılar..." diye geldim. Meğerse bir başka burç muhabbetiymiş. Güzel kardeşim burçlara niye bu kadar takıyorsunuz :) Burç bir elbisedir, balık burcu duygusaldır, koç burcu yavşaktır diye genelleme yapıla yapıla insanlar da kendilerini o kalıplara sokarlar ve ister istemez eşleştikleri burcun insanı olur çıkarlar. Hatta bazı uymayan karakterler için de bir adet "yükselen" icat etmişler "Haa senin yükselenin x demek ki bu huyun da oradan geliyor" derler. Bunlara takılıp kendinizi kafese koymayın. Sen sıkıcı biriysen sıkıcısındır, niye sizi sıkıcı bulduklarını anla ve bunların çözümünü ara. Yoksa "Yaw ben boğa burcuymuşum, eğlenceli olamam !" diye kendi kendinizi mi lanetleyeceksiniz. Tey allam...

Not : Ayrıca ilk okumamda "Burnumun ucunun çok sıkıcı olması" diye de okumuştum. Siz bunları boşverin, komiklikten kim usanır. Siktiredin gitsin, siz eğlenceli biri olabilirsiniz, değilseniz de değilsinizdir nolcak.
  • burka  (17.07.20 20:25:53) 
“Yengeç bile geçiyor” asdghjlş

Benim en aşırı çok nefret ettiğim burçtur, bi de erkekmişsin sakın karşıma çıkma bu burçla.
Yatağa bağımlı yaşayan, arada aşırı acıkma krizi yaşayan, savurgan. Cinsellik de bi süre sonra fos çıkıyor...
halbuki aslan öyle mi <3
  • megalomaniac  (18.07.20 01:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.