[]

Takı uyumu

Takı konusunda materyal uyumlu olsun diye uğraşıyor musunuz? Yani küpe altınsa kolye de altın veya yüzük gümüşse küpe de gümüş gibi. Ben kemerin tokası için bile altın rengindeyse ona göre takı takmaya çalışıyorum, gümüş rengindeyse ona göre. Biraz takıntı gibi oldu artık. Hiç umursamayıp altın küpe + gümüş kolye takamıyorum. Sanki o zaman varoş ya da fazla rüküş bir görüntü olacakmış gibi hissediyorum. Sizde durumlar nedir?




 
Ben obsesifim bu konuda.

Gümüş küpem varsa bronz yüzük takmam onu geçtim, küpede mavi taş varsa kırmızı taşlı yüzük de takmam.

mesela tüylü küpem var üstündeki kulağa takılan yeri gümüş rengi, onu bile ciddiye aldığımdan gümüş renkli bir şeyle kombinliyorum.

Ama dediğim gibi benim bu konuda takıntım var. Kabullendim mutluyum :) karıştıran varoştur demem, nasıl kombinlediğine bağlı.
  • lcha  (17.07.20 17:38:34 ~ 17:40:10) 
Aa ben :) bazı çantalarda mesela askı ile çantanın birleştiği yerlerde metal parçalar oluyor ya hani, onlar altın renkliyse o zaman bile gümüş takı takmam.
Bir ihtimal çanta veya kemerde altın varsa takılar rose gold olabilir ama kendi içinde takıları farklı renklerle, asla...

  • irene  (17.07.20 18:40:30) 
Ben hic taki takmiyorum :(


  • matilda  (18.07.20 02:29:18) 
E herhalde. Tek istisnam kolumdaki altın rengi saat. Ona da yapacak bir şey yok çıkartamam saatimi.


  • olutaklidi  (18.07.20 11:14:15) 
aynı durum bende de var. Kemer, çanta, takıda renk farklılığını sevmiyorum. Hoş göründüğünü düşünmüyorum.


  • asteriks  (18.07.20 13:14:25) 
bence bu tamamen sizin kişisel tarzınızla alakalı bir durum. yani giyip taktıklarımız bence karakter olarak zaten sizin tarızınıza uyuyorsa, aksesuar kullanmayı kıyafetleri kombinlenmeyi daha çok içerden tasıdıgınız bir duyguyla yaparsanız bence her sey mümkün ve egreti durmaz :)

şöyle insanlar vardır illa ki siz de görmüşsünüzdür kendi çevrenizde ya da sosyal medyada, normalde bunlar asla kombinlenmez dersiniz o insanın o kadar tarzına ait bişeydir ki o parçalar gayet göze hoş görünür.

zaten önemli olan başkaları ne der beğenir mi gibi bi algı üstünden gitmek değil de ben aynaya baktığımda kendim gibi olabilmiş miyim sorusuna cevap verebilmek :)

ben normalde cok karıştırmıyorum zira altın rengi dısında herhangi bir renkte takı kullanmıyorum. bazıları karıstırır güzel durur, bazıları karıstırmaz hiç ama yine de kötü görünür.

sizin yorumunuzdan anladıgım kadarıyla siz karıstırırsanız mutlu olmayacaksınız, dolayısı ile muhtemelen üstünüzde tasırken de mutlu olmayacagınız için kendinizi iyi hissetmeyeceğiniz için etrafa da bu enerjiyi yayıyor olacaksınız.
  • patlamis misir  (18.07.20 14:05:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.