[]

ucretsiz kredi kartı çıkartma (garanti)

selam, ben işe girmem üstüne garanti'de hesap açtırdım aylar önce, sonra bana kredi kartı verdiler. bir sene aidat ücreti yok dediler. sonra ben o kartı kapattırdım. şimdi yine kredi kartım olsun istiyorum ama para vermek istemiyorum :) garanti uygulamasında kart başvurusu yapacaktım 150 tl ücret gösterdi. şimdi ben müşteri hizmetlerini arasam, slm bana kart çıkarsanıza gene ama para istemeyin desem ne derler?? aidatsız BEDAVA kredi kartı veren banka öneriniz varsa onu da alabilirim, maaş hesabım garantide ama neden illa onların kredi kartını kullanayım değil mi. garanti kazıkçı bi banka zaten.

herkese iyi akşamlar.


 
maaş müşterisinden kart ücreti alıyor muymuş garanti ?


  • fezagezgini_4  (16.07.20 21:39:01) 
Maaş müşterisiyseniz garanti bankası yıllık ücret almaz. Bakmayın başvuru ekranında öyle yazdığına.


  • Arthur Dayne  (16.07.20 22:34:35) 
bonus flexi zaten ücretsiz. müşterisi ol yada olma


  • buenosdias  (16.07.20 22:55:39) 
Ben daha dün başvurdum bonus flexi ücretsiz.


  • skoylu  (17.07.20 04:05:08) 
garanti hakkında cevap verilmiş diğer soruna yazayım.

yapı kredi world eco kart'ın herhangi bir aidatı bulunmuyor. ben çok memnundum kendisinden ve bankadan. özel bir sebeple kapattım, tekrar alabilirim.

enpara kredi kartının da bir aidatı yok. kupkuru bir kart. kampanya, bonus, ekstra falan beklemedikçe iyi kart bu da. hatta her ay belli oranda vade farkı olmadan tek çekim yapılan alışverişleri taksitlendiriyor, bazı durumlarda. iyi oluyor.
  • biseysorcaktim  (17.07.20 09:19:12) 
Her bankada yasal olarak ücretsiz bir kredi kartı olmak zorunda, Garanti'de bu Bonus Flexi.

Flexi karta başvur gerisini boşver.
  • John Bloor  (17.07.20 11:04:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.