[]

3000 liralık bilgisayar

70 yaşındaki bir amca kullanacak. daktilo niyetine kullanacağım. facebook kullanacağım vs. diyor.
8gb ram olsun en azından dedim. fazla seçenek de yok ama ne seçeyim bilemedim. çünkü ileride sıkıntı olursa benim başıma ekşiyecek sahibi olacak amca.
hepsiburada'dan alıcaz.
bilemedin 3200

 
satıcının hepsiburada olması zorunluluğu yoksa şu fena değil gibi, bir lisans edinip windows kurarsanız gayet iş görür:
www.hepsiburada.com

tabii her ihtimale karşu modeli bir kurcalarsınız, donanımı ile ilgili bilinen bir sorun olması ihtimaline karşı.
  • gkhncnzdgn  (16.07.20 20:30:45) 
  • fezagezgini_4  (16.07.20 20:30:48) 
satıcısının hepsiburada olmasına gerek yok. bakayım linklere.


  • sutlu nescafe  (16.07.20 20:31:44) 
Laptop mu olacak masaüstü olur mu?
İkisi içinde YouTube dan cihaz.tv kanalına bak bence.

  • Topalordek  (16.07.20 20:42:40) 
laptop olacak. bakayım o kanala.


  • sutlu nescafe  (16.07.20 21:08:40) 
başına ekşiyecekse tipini beğendiğini al hepsi aynı de geç derim. çekilmiyor sonra milletin afrası tafrası. o fiyata ne alsan yavaş olacak.


  • argent dawn  (16.07.20 23:01:45) 
8gb ram alayım ki sonra bana bu yavaş demesin.
şimdi de diyor ki istesem 6-7ye kadar çıkarım. bilgisayar kullanmayı bilmiyor. öyle bilgisayar olsa neler yaparım neler diye atıyor bol keseden...

  • sutlu nescafe  (17.07.20 00:48:11) 
dell al kafan rahat eder.


  • jamswety  (17.07.20 01:48:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.