[]

Çanakkalede denize girmeler

Çanakkale merkezde (yerini tam bilmemekle) yaz tatilini geçirmelik bir ev var. Fakat internette deniz için yorumlara bakınca pis, yosunlu, dalgalı gibi yorumlar var. Arabamız var bir yerlere gitmek pek sorun olmaz.

Canakkalenin denizi ve gidilecek çevre yerler hakkında görüşler nelerdir


 
altinoluk'tan bildiriyorum: deniz cok guzel.

p.s: yosun bulursaniz benzin paraniz iade!
  • ateistanbul  (16.07.20 20:00:46) 
Selamlar!!
Tertemiz, akvaryum gibi deniziyle: kadırga koyu ve assos antik liman çevresi(fakat assos kestaneli, deniz ayakkabısı almayı unutmayın ya da iskeleden girin)
üşenmem ben, hem de ada gezmiş olurum derseniz turkuaz rengi buz gibi sularıyla: bozcaada koyları -ayazma ve akvaryum koylarına değil ama; habbele, beylik ve ayana koyları. Ayazma ve akvaryum ana baba günü oluyor, ben şahsen kalabalık plajları sevmiyorum. Aynı su, aynı kum diğer koylarda da var.
Güzelyalı ve dardanos denizlerini tavsiye etmem, boğazdan ötürü bazen denizanalı ve yosunlu olabiliyor.
  • fingers of fury  (16.07.20 21:23:25 ~ 21:25:19) 
Dardanos üniversite tesisi gayet iyidir atlamalı ziplamali iskele bile vardı beton ama


  • fempusay  (16.07.20 23:53:37) 
Güzelyalı’da Cafe du Port var. Gitmedim ama güzel görünüyor. İnstagramdan bakın bi.


  • coca cola  (17.07.20 10:54:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.