[]

park ücreti sorusu

Merhaba sevgili duyuru,
bugün aracı cadde üzerine belediyenin ücretli park yerine bırakmıştım. Çıkarken görevli ya da ücret fişi göremedim. Bir saatten fazla kalmadım.Bu durumda ödemeyi nereye, nasıl yapmam gerekir? Kaldığım süreyi nasıl belirleyecekler? Cadde üzerindeki kameralara mı bakıyorlar bu durumlarda?



 
Acaba 15 temmuz sebebiyle ücretsiz olmuş olabilir mi?

Bana da ilk defa merdivenköy migros önünde ispark görevlisi gelmedi, ortalıkta da yoklardı.
  • la traviata  (15.07.20 23:01:04) 
Allahın yolu bence aldıkları para zaten helal değil boşver kimse yoksa adalet yerini bulmuş. Bi ihtiyaç sahibine çorba ısmarla o paraya.


  • Kahir ekseriyet  (15.07.20 23:03:58) 
Sonradan cezai işlem v.s olur mu diye merak ettim de. Mesela araba halen orada gibi mi oluyor acaba, çıkış yapmamış gibi mi gözüküyorum acaba diye düşündüm.
@la traviata Bilmiyorum ki, hiç aklıma gelmemişti öyle bir şey.

  • Janisser  (15.07.20 23:36:25) 
20:00’den sonra çoğu yerde park görevlisi olmuyor ve bu saate kadar ücretli park sayılıyor. Genelde resmi tatillerde park görevlileri çalışmadığından dolayı ücretsiz oluyor.

İspark’ta internet sitesinden borç sorgulama yapılabiliyor, kredi kartıyla ödenebiliyor. Başka belediyelerde ise tekrar park ettiğinde elektronik el terminalinde eski borcunda çıkıyor, hepsini toptan alıyorlar. Yoksa bir cezası yok.
  • Northern Mariner  (15.07.20 23:44:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.