[]

çay makinesi tavsiye?

selamlar, eve çay makinesi almam gerekiyor. daha önce evde çelik kettle vardı ama geçenlerde baktım taban ve dış alt taraflarda hafif pas lekeleri olmuş markası bluehouse du. bende temizledim ama tekrarlayınca çöpe attım. şimdi başka bir marka almak istiyorum ama onlarda bu sorun oluyor mu yoksa plastik olanları mı baksam. plastik sağlık açısıdan kafama takılıyor. homend in çelik modellerine baktım pastan şikayetçi olan var korkmaz güzel gibi ama demlik kısmı büyük onunda. tavsiye edebileceğiniz model marka var mı? teşekkürler.




 
Biz daha önce Fakir Ceremony kullanıyorduk. Biraz eskiyince onu yazlığa götürdük
homend royaltea 1722 aldık. Çok memnunuz. İş yerinde de homend'in çelik olanı var. 5 yıl oldu pas falan yok. Zaten homend'in satış sonrası desteği çok iyidir. Düşürüp kırdığım ütüyü değiştirdi adamlar sorgusuz sualsiz.

Alt ve üst haznesinin cam olmasına dikkat ediyoruz bu tür aletlerde.


Edit: Homend 1722 üretilmiyormuş. Homend bu modeli Schafer Gourme Maxx olarak çıkarıyormuş.
  • lancelot du lac  (15.07.20 18:49:17 ~ 18:55:08) 
www.arzum.com.tr
Bunu kullanıyoruz biz, altı çelik üstü cam, memnunuz.

  • kobuzchu kiz  (15.07.20 19:44:55) 
Tefal de guzel, pas sorunu yasamazsiniz. Plastik tercih etmeyin. Ben olsam etmem, isi ile o kadar temas iyi degil.


  • balpolen  (15.07.20 20:08:01) 
Tefal cayci kullaniyoruz 3 yildir, henuz paslanmadi.

Arada icinde suyun kirecinden dolayi biriken bir tabaka oluyor, 1 gece sirkeli suda bekletince gidiyor.
  • taurina  (15.07.20 20:20:05) 
bundan çok memnunum, 3 sene önce 169tlye almıştım, şimdi oha bir fiyat olmuş. çok coşmuş
www.hepsiburada.com

bu fiyatlara çıkacaksam kobuzchu kiz yorumunundaki arzum çok güzel ve kullanışlı görünüyor, onu alırdım

daha normal bir fiyat içinse ;
www.hepsiburada.com
  • MtKrt  (15.07.20 20:20:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.