[]

huawei telefon önerisi

selamlar,

3000 liraya kadar bir telefon almak istiyorum. ana kriterlerim pil ve kamera ağırlıklı. hangi modelini önerirsiniz?

Hepsiburada'dan yorum okuyunca telefon alamıyor insan. örneğin şu cihaz iyi gibi gelmişti, yorumlarda yerin dibine batırmışlar.

www.hepsiburada.com

 
www.hepsiburada.com

Biraz daha çıkarsan bu güzeldir. Yalnız Google yok bunda. Fakat kurulabiliyor.
Mate 20 lite a da bakabilirsin.
  • jefferson  (15.07.20 10:43:12) 
yakın zamanda kardeşime aldım bu bahsettiğiniz modelden. kameraya önem verdik biz de, bu modelde karar kıldık. geçen sordum da, oldukça memnun olduğundan bahsetti kullandığı telefondan.

yorumların çoğu olumlu. hatta 5 üzerinden 4.7 gibi bir puan almış. binlerce satıldığını, 600 küsür yorum yapıldığını düşünürsek aralarında hiç beğenmeyenin de, lanet olsun bu telefona diyenin de çıkması normal.

lite diye almak istemedik bunu ama malzemesi plastik değil metalmiş. o yüzden aldık. ayrıca şarj girişi micro usb değil type-c. type-c genelde orta-üst segmentte görülen bir şarj biçimi. başka bir önerim yok ancak fiyatına oranla kötü bir cihaz olduğunu düşünmüyorum bunun.
  • biseysorcaktim  (15.07.20 12:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.