[]

Konut kredisi evi ipotekleme

Merhaba. Bir ev begendik, sahibiyle anlastik. Evi almak icin bankaya gidip 300.000tl kredi istedik. Eksper vs islerinden sonra kredimiz onaylandi. Dolayisiyla tapuyu uzerimize gecirmek icin gittigimizde evi ipoteklemis olacak banka. Ancak 300.000 tl kredi icin 900.000 tl ipotek konulmus. Bu cok fazla degil mi? Ben kredinin 2 kati ipotek ediliyor diye biliyordum. 3 kati ipotek normal mi? Bunun oluru nedir?




 
Daha almadığınız eve nasıl ipotek konmuş.o muhtemelen evin değeridir.kaç para alırsan o kadar ipotek olur.


  • duptıs  (14.07.20 19:57:51) 
Beb dogru anlatamadim galiba tam bilmedigim icin. 300.000 kredi cektim, o benim hesabimda blokeli olarak duruyor. Cuma gunu tapuya gidecegiz ve tapu islemleri halledilecek. Bankadan 300.000 tl kredi çektigim icin o borcun odenmemesi durumunda 900.000lik ipotek koyuyor sanirim


  • zbamk  (14.07.20 20:11:01) 
panik yok. ev içine sindiyse devam et.

aynı süreçten geçtim ben de.
  • istanbul gecesi  (15.07.20 00:24:06) 
Sıkıntı yok, 10 sene kredi çekseniz ve 8 sene sonra ödeyemezseniz evin değeri 300 bin olarak kalmayacak, 3 misli ipotek koyulması olağan.

Sizin borcunuz 300 bin, 900 bin değil.
  • John Bloor  (15.07.20 11:32:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.