[]

Benzin alırken pompa atıp durdu

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün benzin alırken pompa sürekli attı. Pompacı arkadaş tetiği eliyle sıkarak doldurdu. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Pazartesi günü doldurtmuştum en son, bir sorun olmamıştı. Aracım 2018 model, 20bin km'de. LPG yok. İnternette arama yaptım iki durumdan bahsediyorlar:

1- Benzin deposunun hava tahliye borusu tıkanmış olabilir. (Ama bu durum genelde yaşı ilerlemiş araçlarda çıkmış)

2- Bazı araç tanıma sistemli pompaların ucundaki sensörden dolayı pompa ucu tam olarak içeri giremiyor. Depo kapağının girişindeki kapakçığı tam açamıyor. Bu yüzden atıyor. Araç tanıma olmayan pompadan doldurtun.

Yarın servisi arayacağım ama acil bir problem değilse muhtemelen randevu verecekler 3-5 gün sonraya, tedirgin oldum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Aniden olur mu bu hava tahliye borusunun tıkanması?

 
Olur oyle,sıcak havda daha çok olur.


  • duptıs  (13.07.20 21:47:14) 
arada oluyor oyle


  • turbo sadık  (13.07.20 23:16:32) 
pompayla alakalı. geri emişi çok hassastır depon doludur atar.


  • orpheus  (14.07.20 00:56:36) 
Gecen bize de oldu, arac 2020 modeldi. Baska bir benzinlige gittik sonra, orada yasamadik bir problem


  • balpolen  (14.07.20 00:58:35) 
pompada sikinti vardir. Tahliye borusunun tikanmasi bir kere basima geldi arac 15 yasindaydi, yeni aracta cok dusuk ihtimal.


  • cooperr  (14.07.20 08:21:39) 
1 hafta önce peugeot partner şirket aracında aynısı başımıza geldi, bir sonraki dolumda bir sıkıntı yaşamadık. sebebini hala bilmiyoruz.


  • kimlanbu  (14.07.20 08:58:09) 
Servise gitmene gerek yok yav, her seferinde böyle yapmaya devam ederse gidersin.


  • antihero  (14.07.20 16:45:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.