[]

Bozcaada mekan tavsiyeleri

İlk kez Bozcaada’ya gideceğiz, bayağı bir bakındım ancak mekanlarla ilgili çok iki uçta yorumlar var. Biri müthiş derken biri rezalet demiş vs çok kararsız kaldık. Planlı gitmek istiyoruz.

Yemek yiyebileceğimiz güzel yerler önerebilir misiniz? Kahvaltı ve akşam rakı balık için özellikle. Lezzetsiz şeyler yiyince mutsuz olan insanlarız bu yüzden mümkünse mezeleri vs lezzetli, ortamı güzel yerler olsun istiyoruz. Fiyatlar önemli değil. Teşekkürler

Ek soru: şarap tadımı için de önerebileceğiniz bir yer varsa çok memnun olurum. Araba var ulaşım sorunumuz yok.

 
Merhaba, rakı balık için Battı Balık'ı öneririm. Şarapları Amadeus'tan satın alıyorum, Google Maps'te konumu var. Tadım da yaptırıyorlar diye hatırlıyorum ön bahçesinde, gitmeden önce arayabilirsiniz tadım işini sormak için.

Çok memnun kaldığım bir kahvaltı yeri yok, otellerin kahvaltıları ve reçelleri gayet tatmin edici oldugu için. Ama Çiçek Pastanesi keyiflidir, kurabiyelerini deneyebilirsiniz, kredi kartı geçmiyordu en son.

Beylik Koyu'nda denize girin mutlaka :) İyi eğlenceler.
  • someonewalksalone  (13.07.20 17:41:36) 
@ someonewalksalone tavsiyeler için çok teşekkürler. Battı balık için çok kötü yorumlar da okumuştum ama hepsi için çok kötü yorumlar var ondan emin olamamıştım :)


  • anneboleyn  (13.07.20 19:12:21) 
Ay ne olur çiçek pastanesine gidin. 4 tane farklı kurabiyenin olduğu tabak var. Onun içinde yumuş yumuş kakaolu bi kurabiye var. Nasıl yapıyorlar bi sorun, sonra da bana mesaj atın :) Ayazmaa plajına gidin. Ama rüzgarlı günündeyse denize girmekle uğraşmayın hiç.


  • coca cola  (13.07.20 19:16:55) 
Rica ederim:) Polente Feneri’ni unutmuşum. Günün batışının saatine bakıp Polente’ye gidin mutlaka gün batımında. Yanınızda şarabınız ve sandalyeleriniz de olsun :)


  • someonewalksalone  (13.07.20 21:13:39) 
kimse maya yazmamış. bir akşam yemeği için mutlaka maya restorana gidin. mutlaka önden gitmeden arayın, rezerevasyon yaptırın. mümkünse 1 hafta önceden falan.


  • mutantking  (14.07.20 02:24:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.