[]

Bu nasıl bir cahillik?

youtu.be
1 dk kadar izler misiniz rica etsem

Adam cumhuriyetin ilanına 1960'lar dedi ya..kurtuluş savaşına he duydum onu duydum da dedi..Bu nasıl bir şeydir? Mağarada mı yaşadın, sen nasıl bir ortamda yaşadın da böyle biri oldun. Gerçekten şoka girdim. Bu tarih bilmemek değil artık özünü, yaşadığın toprağın temellerini bilmemektir.

Şimdi milletin çoğu böyle, yeni mi anladın diyebilirsiniz. Ama bu video cidden sinirlerimi zıplattı. Bu insanın oy hakkına sahip olması bana çok koyuyor. Zaten kendisi de baştakilerin her yaptığının doğru olduğunu düşündüğüne göre halk iradesine ihtiyacı yok. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

 
Boyle malesef cok insan var, ben de bugun Turkiye'ye komsu ulkelerin soruldugu bir sokak roportaji izledim, birden fazla insan Almanya, Hollanda, Amerika vb dedi.


  • crown  (13.07.20 15:45:30) 
elbette oy hakkı olacak . O insanın o halde olmasında toplumun etkisi yok mu ? eğitim sistemi kalitesinin etkisi yok mu ? toplum olarak sizler/bizler o adamın öyle düşünmesinde etkili değil miyiz ?


  • fezagezgini_4  (13.07.20 15:55:01) 
türkiye bu babuş.

herkes her şeyi biliyor ve kendinden %100 emin.
televizyon kutsal kitap gibi hep doğruları söylüyor.

adam kendine belki en son 5 yıl önce t-shirt aldı pazardan 5 yıldır aynı t-shirtü giyiyor. kahveye gidip çay söylemek lüks olmuş. hala nefes almasına vesile olan bu ülkenin kurucusuna neler söylüyor.

ayıp ve yazık.
  • duyurukullanıcısı  (13.07.20 15:56:51) 
Bu kadar demokrasi bu ülkeye bence fazla ve kesinlikle katılıyorum cahil, okumayan etmeyen bir vatandaşla bilinçli, tarihini bilen, beyni yıkanmamış vatandaşın oyu bir değil. Çocuk olsa anlayacam ama kazık kadar adam olmuş daha temel bilgilerden yoksun ve bu onu hiç de rahatsız etmemiş bu yaşına kadar.


  • superfluid  (13.07.20 17:55:35) 
Ya arkadas bak sucu hemen saga sola atmayalim.

Suc bizdeki bu herifleri egitmek icin hicbirsey yapmamisiz.

Herkes babasini egitse ulke kalkinir yeminle.
  • duyurukullanıcısı  (13.07.20 18:23:34) 
duyurukullanıcısı +1

benim de demek istediğim buna benzerdi
  • fezagezgini_4  (13.07.20 18:26:26) 
Bu daha fena. Türkiye nerededir diye soruyorlar. Birisi Kore diyor diğeri İstanbul hahaha
www.youtube.com

  • geçerkenugradım  (13.07.20 19:19:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.