[]

diy dumbbell icin sisenin icine ne koyabilirim? (caps’li)

dumbbell seklinde bir sise satin aldim ve suyun ozkutlesinden yani 1/1 olcusunden daha agir olmasini istiyorum. onerilerinizi paylasirsaniz super olur.




 
cıva veya kum.

edit: su bidonu ve çimento ile kettlebell yapmayı da düşünebilirsin, daha kolay.
  • marlonbranda  (13.07.20 14:18:59 ~ 16:03:19) 
Un, şeker


  • antihero  (13.07.20 14:25:04) 
çelik vida, somun vs. alüminyum olmasın ama, çelik vida vs olsun.
silisyum kum çok da ağır değil, çakıl kum da pek değil.
ama en iyisi çelik bilyeler veya demir tozu vs.
  • masseter  (13.07.20 14:25:28 ~ 14:32:46) 
civa toksik, aman.

suda çözünecek/suyu emecek bir şey un, şeker gibi bence sonrasında temizliği zorlaştırır. oldu olacak maya da atın dumbbell böreği yaparsınız sonra.

ben olsam ilk somunlarla başlar, sonra kum döker, en son da su dökerim. böylece hacmi neredeyse tamamen kullanırken bunun çoğunu da yüksek yoğunluklu maddeyle doldurmuş olurum.

ha bir de bu kadar doldurmadan sonra büyük olasılıkla iki ucun ağırlığı eşit olmaz. tam ortadan tutmayıverirsiniz olur biter onun için de. anlaşılır zaten kütle merkezi nereye düşüyor iki tutup kaldırıp indirince.
  • ron dennis  (13.07.20 14:31:24 ~ 14:35:02) 
İki dumble alsan civatadan bilyeden daha ucuza gelebilir yalnız.


  • pass  (13.07.20 14:39:18) 
Kurşun koyalirsiniz (pek sağlıklı değil) litresi 11kg, en mantıklısı diğer arkadaşlarında dediği gibi çelik civata litresi 8-9 kg a denk gelir


  • pislick0  (13.07.20 15:06:50) 
ıslak kum


  • xrated  (13.07.20 15:11:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.