[]

Maske ve eldiven için müşteri nasıl bulunur?

Yurt içi ve yurt dışı toplu alan olursa 50-100-500bin, 1 milyon adet falan.. Üretim maliyetine %10 kar koyarak satıyor bir tanıdığımın baba-oğul şirketleri var tüm çevresine söyledi, kim bulursa siz de alırsınız payınızı diyor ama nerelere yazılır nasıl yapılır bilmiyorum teker teker büyük şirketlere mail mi atayım? :D Bunların böyle alım için açık ilan verdikleri yerler var mı nasıl ulaşabilirim şirketlere, hastanelere veya iş adamlarına? Hayır bir de herkes maske işine girdi sanki, nasıl tutunuyor millet anlamıyorum. Ucuza veren kazanıyor herhalde..




 
şöyle düşün sana gelip sat payını alırsın dediklerine göre kendileri satamıyorlar çünkü pazar küçüldü. adamın kendi işi kendi tanıdıklarına bile mal satamıyorsa (pazar küçüldü veya çok üretici var) sen nasıl sıfır network ile satacaksın.

seni koşturucaklar yani sağa sola kendi işleri için. koşarsın koşmazsın o senin bileceğin iş ama çok ümitlenme.
  • duyurukullanıcısı  (13.07.20 13:37:15) 
Fransa'da milyonlarca maske eldiven ureticide stoklu çünkü alan yok. O yüzden avrupa'da artik alan yer kalmamistir. Biz sirket olarak ilk maske aldik ama sonra kisi basi 3er adet penya maske verdik, bitti gitti. Bu saatten sonra tek kullanimlik zor aliriz.


  • logisticsmanager  (13.07.20 13:40:47) 
hocam
maske işi bitti
devlet ihracatcıyı bitirdi
dibimizdeki romanya bile cinden alıyor
fiyat ne ? 0,3 tl ye full ultrasonik veriyorlar artık
  • kingcyrax  (13.07.20 14:03:00) 
eldiven ve maske kendi üretimleri mi? uygun fiyat verebiliyorlarsa teklif isteyebilirim.


  • scudman1  (13.07.20 14:06:13) 
logistics ve duyurukullanıcısı yorumlarına tamamen katılmakla birlikte;
facebook üzerinde maske alım satım grupları var. tam bir keşmekeş, tam bir cahil yuvası ancak açgözlülük yapmayıp az bir komisyon belirlersen müşteri bulman imkansız değil.
ihracat yapacak müşteri bulman imkansız denebilir. hibe olayı sebebiyle kimse bu pazara yanaşmıyor. yurt içi talep halen devam. buradan yürüyebilirsin.


ayrıca mart ayında 3 tl olan ultrasonik maske, şuan 0.30-0,40 krş. ama 9 ay önce 0,10 krş idi.
mart ayında aracısı da üreticisi de perakendecisi de çok iyi paralar kazandı. sonra herkes üretici oldu, tekrar 3 tl olacağı günün hayaliyle yaşıyorlar :)
  • han20  (13.07.20 14:12:02) 
Ahah o zaman zor biraz, bunların da yurt dışı ve yurt içinde anlaşmalı fabrikaları var, bana dedikleri fiyat nitril pudrasız eldiven 8 cent, ultrasonic maske 10 cent, n95 maske 30 cent. 1 haftada çıkıyormuş yola. Ama dediğiniz fiyatlara düştüyse bu biraz yüksek kalmış.


  • ananiyimioguz  (13.07.20 14:21:58 ~ 14:23:31) 
Selam. Bana mesaj atar misiniz ?


  • oscar  (14.07.20 06:46:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.