[]

Kaplaması kalkan yemek masası

Selamlar,
5 yıl önce Kelebek’ten aldığımız Yemek masasının kaplaması kalktı her yerden. Bir kaç farklı yapıştırıcı denedik çöZüm olmadı. Kelebek’i aradık artık bu model üretilmiyormuş. Bizim diğer mobilyalar da aynı renk olduğu için farklı bir model istemedik.
2ye1 bir masa. Bu masaya yeni kaplama yaptırabilir miyiz? Yaptırılırsa nerede yaptırılır? Sadece kaplaması gitti diye masayı atmak istemiyorum.


 
Mobilya kaplamacısında yaptırılır ama aynı deseni bulamam durumun var..mobilya firmaları büyük üreticilerden toplu alıyor malzemelerini.onlarında kullandıkları desenler her yıl değişiyor.


  • duptıs  (13.07.20 00:28:21) 
Mümkünse masanın genel görünümü ve kalkan kısmının fotoğrafını paylaşırsanız daha net konuşabiliriz. MDF veya Sunta ise sadece tek bir sebeple kaplama kalkar. O da malzeme su yemiş demektir. Bu da belli bölgelerde şişme olduğu ve buna bağlı kaplamada sorunlar oluştuğu anlamına gelir.

Basit bir modelse aynı renk ve desen için yeni tabla hazırlanabilir.
  • janavarorion  (13.07.20 08:23:23) 
bir an kendi duyurum sandım.
kelebekte aynı durum benim de başıma gelmişti.

bizimkinin kalkma sebebi su vs. yemesi değildi. köşelere çocuk kafasını vurmasın diye köşe koruyucu (?) yapıştırmıştık onları sökerken az açıldı ve devamı geldi.

takip edeyim duyuruyu belki bana da çözüm çıkar.
  • oz suser  (13.07.20 14:00:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.