[]

İstanbulda otopark var mı ?

merhaba arkadaşlar şehir dışından istanbula işlerim için geleceğim.

ancak arabamı bir otoparkta bırakıp işlerimi halledeceğim. arabamı 4-5 gün süreyle park edip işlerimi halletmek istiyorum.

otopark tavsiyeniz var mı ? anadolu yakasında . sabiha gökcen, pendik, kartal civarına yakın olursa tercih sebebi olur benim için.

teşsekkürler.

 
Sabiha gokcen’e yakin, gunlugu 10-15 tl olan ekoparklar var. ispark’a ait, havalimanina servisle goturuyolar ve oradan aliyorlar.


  • kuehles blondes  (12.07.20 16:32:18) 
Ben Sabiha Gökçen havalimanı yakınında bir avm nin altına bıraktım zaten günlük haftalık vs tarifleri vardı adını unuttum ama netten bi bak. Açık otopark istemediğim için tercih etmiştim.


  • Topalordek  (12.07.20 16:33:53) 
ümraniye'de isparkın otoparkı var.


  • sutlu nescafe  (12.07.20 16:36:08) 
İSPARK var, sitesinden bakıp uygun park yerlerini bulabilirsiniz. Ben aracımı aylık abonelik ile İSPARK kapalı otoparka bırakıyorum memnunum. 24 saat görevli var


  • zanutsas  (12.07.20 16:42:24) 
hızlıca ulaşayım diyorsanız soğanlık metrosunun oradaki otopark veya kadıköydeki büyük açık otopark ideal. metroya biner dibinde inersiniz. onun dışında sabihanın çevresinde denildiği gibi otoparklar var. sabiha-otopark arası ücretsiz servis çalıştırıyorlar bir de.


  • argent dawn  (12.07.20 18:19:55) 
İşlerinizin nerelerde olduğunu yazsanız, buna en uygun merkezi otopark tavsiyesi gelir duyuruculardan.

Peki aracı otoparka bırakıp işlerinizi hallederken ulaşımı ne ile sağlayacaksınız? Ona uygun da bir otopark olabilir, hani metro ve metrobüsün kesişeceği bir nokta gibi.
  • John Bloor  (13.07.20 11:04:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.