[]

Resme hangi tıp boyayla başlanır?

Ben karakalem ve kuru boyayla vakit öldürüyorum . hobi amaclı resme uygun kağıt palet ve fırçayı hazırladım. Hangi tıp boyayı satın almalıyım? Sulu boya? Marka? Yardim için teşekkürler.




 
Denemeden bilemezsiniz. Neye hevesliyseniz onunla başlayın. Mesela ben akrilikte iyiyimdir ama sulu boyada epey yeteneksizim.


  • helena  (12.07.20 15:48:35) 
Kursta suluboya ileri seviye diyorlar kontrolü zor olduğu için. Çok bilemiyorum onla ilgili yorum yapamayacağım ama başka fikirler verebilirim.

Karakalem 1 kursunun sonunda vox'un kraft kağıdı üzerine siyah ve beyaz kömür (kohinoor iyi bence) kullanıp ilk aşamayı bitirmiştim Kurupasteli de kömür ile kullanabilirsiniz (onda da rembrant iyi) özellikle beyaz ve siyahını alıp kraft üstüne belirginleştirmek için kullandım.

Ben renkle ilgili eğitim almadığım için üzerine de pek çalışamadım, ama siyah kağıdın üstüne beyaz ve kırmızıyla monokrom çalışmak gibi bir niyetim vardı korona ortalığı kasıp kavurmasaydı. O da eğlenceli olabilir.

Hepsi cağaloğlundaki hakikat kırtasiyede en uygun fiyatta.
  • mor.inek  (12.07.20 16:23:19 ~ 23.08.20 23:17:45) 
Hocam ben de sizin gibiydim, hepsini denedim, aşkı suluboyada buldum :) sonra yatırırımımı hep suluboya üzerine yaptım.

Belki siz toz pastel, akrilik, yağlı vs seversiniz bilemiyorum. Ben suluboyanın eğitici videoları olduğu için YouTube’da (İngilizce aratın) geliştirdim kendimi baya. Bunun da etkisi vardır onda sabit kılmamda.

Sizin için güzel bi suluboya markası: Van Gogh 12+3 suluboya, bu size gayet yeterli, kalitesi de yerinde. Fiyat performans ürünü.

+Hakikat Kırtarsiye, Sirkeci
  • kırmızıayakkabılıgargamel  (12.07.20 17:17:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.