[]

Oturmadigim ece 225 tl elektirk faturası gelmis

Ocaktan beri evde değilim iki hafta falan oldu ve sadece buzdolabı çalışıyor. Fatura 3. Ayda okumaya başlamış bide ev olarak değil ticarethane olarak gözüküyor. İtiraz etsek fayda eder mi bilemedim




 
buzdolabının kapağı tam kapanmamışsa çok yakıyor. bizzat kendimden biliyorum. eğer böyle bir durum varsa lastiğini değiştirin.

ya da buzdolabınız A++ değilse yine çok elektrik harcar.

evi kullanmıyorsanız buzdolabının fişini çekin bakalım faturanızda bir şey fark edecek mi görün.
  • elektr10  (12.07.20 15:28:29 ~ 15:37:21) 
öncelikle önceki faturayı bulup son okunan değer , şuan faturadaki değeri kontrol etmelisiniz. bulardan sonra ise saate bakıp değer doğrumu bakmanız lazım.

pandemi sürecinde geçen senenin elektrik faturalarının ortalaması alınarak faturalandırma yapıldı. Yani kimse gelip saat okumadı. bu sebeple evde olup olmamanız bir şey değiştirmiyor.

sonraki faturalarda şayet fazla kesilmiş ise mahsuplaşma yapılacak denildi ama yapılmıyor anladığım kadarıyla. millete 3 ay geçen senenin faturası geldi. yetmezmiş gibi bir de 3 aylık kullandığının faturası geldi.
  • janavarorion  (12.07.20 15:42:43 ~ 15:43:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.