[]

Bilgisayarda Google maps'te çizdiğim rotayı telefonda kullanma

Nasıl kullanılıyor yavvv? Uğraştım uğraştım rota çizdim tabi pc'de kalıyor. İnternette my maps üstünden çiz demişler, ok çizdim, telefonda açınca çizdiğim rota şeklinde çıkıyor ama navigasyon kullanılmıyor o rotada. Nasıl kullanabilirim? 6 tane nokta var ve aralarındaki yollarıda sürükleyip değiştirdim bazılarının. Sanıyorum tarayıcıdaki linki kopyalayıp atınca telefonda çıkıyor (Attım ve evet çıkıyor) ama denemedim tabi, bu şekilde kesin çalışıyor mu?

Bonus olarak ilk konum olarak bir adres değil de mevcut konum ayarlanabilir mi?


 
Google earth programından rotanı, alanını, vs. çizdikten sonra kml dosyası olarak kaydediyorsun. Bu dosyayı okuyup çalıştıran bir sürü program var. Store a girip kml yazman yeterli.

Mesela hızlıca baktım şunları buldum:

play.google.com

play.google.com

play.google.com
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (12.07.20 07:56:42) 
Google mapste rotayı belirledikten sonra, o rotayı kendine SMS veya mail olarak atabiliyorsun, onu da telefonda görüntüleyebiliyorsun


  • etna  (12.07.20 09:05:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.