[]

Sevgilinizin fiziksel kusurlarını görmezden geliyor musunuz?

Veya gelebiliyor musunuz?




 
Gercekten seviyorsam özellikle bile severim. Kusur ne ki, kusurmuş, peh


  • her giriste sifresini unutan adam  (11.07.20 17:55:53) 
"güzelliğin beş para etmez, şu bendeki aşk olmasa" demiş şair. halt etmiş. benimkinde kusur musur yok, ben de zaten dönyanın en gözel garısıyam


  • halanne  (11.07.20 19:33:49) 
çarpık dişler, geniş kalça, fazla kilo gibi kusurlar mı? eğer rahatsız ediyorsa, görmezden gelinemiyorsa bence ilişkiye devam etmemek karşındaki kişinin ruh sağlığı için daha iyi.


  • deartheodosia  (11.07.20 20:45:11) 
Sevgilim özel antrenör, lisansli yüzücü. Bedeni sahiden sen de Yunan heykeli ben diyeyim Roma savaşçısı. Yüzü d ebir ayrı güzel sahiden. Ama kulakları biraz kepçe gibi, görmezden gelemiyorum. hep dalga geçerim. Rahatsız etmiyor, eğlendiriyor. O da olmasa halim fenaydı (._.)


  • velvetmorning  (11.07.20 20:56:11) 
Kusuruna göre kişisine göre değişir. Çok parametrik. Kalıplara sokulacak gibi bir şey yok.


  • pass  (11.07.20 21:27:20) 
Bazı majör kusurlar var mesela karşımdaki kilolu olunca olmuyor. Sonradan kilo almışsa farklı tabii ama kiloluysa daha baştan kaybediyor. Ben de kelim mesela. Benim de baştan kaybettiğim flörtler oluyor. Çok kısaysa da yapamıyorum. Ayrıca tip önemli. Bazı tip modellerine direkt kapalıyım. Ama çok parametrik şeyler. Dört dörtlük biri çıkar, saçını yıkamıyordur, ayağı kokuyordur, ağzı kokuyordur, sigara içiyordur, burç muhabbeti yapıyordur vs. direkt kapsam dışı benim için.


  • pass  (11.07.20 21:42:19 ~ 21:47:21) 
kilo. bence kilo önemli. en baştan kilolu değild de sonradan sonradan alıyorsa güzel değil.itici hatta.


  • andlee  (17.07.20 22:21:06) 
valla gormezden gelebilmek cok zor durust olmak gerekise...
baska alanlarda asiri uyumlu olmamiz/cok buyuk artilarinin olmasi lazim. O sartlada bile zor.

  • hot potato  (17.07.20 22:25:56) 
kusurlar "yeni normal"in oluyor.


  • kafamiyicem  (20.07.20 14:08:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.