[]

Tenis raketinden anlamak

www.wilson.com

Bu tenis raketine tr fiyati ile 1700 verilir mi?

Bir de hoca dedi ki bu tarz bir üst raketler kordajsız gelir normalde, biz ona güzel bir kordaj takacağız vs vs. Doğruluk payı var mı ben bunu internetten alsam kordajsız mı gelecek?

Düzgün bir grip ve kordaj ile bu rakete tr fiyatı ile 1700 verir misiniz?

Ve de raketinize yurtdışından gelirken ufacık birşey olsa ezilse vs vs dedi. Kafamde deli sorular.

Siz olsanız ne yapardınız

 
1700 lira verilebilir, o bütçenize kalmış bir şey.
ama bu raketi yurt dışından istemenize gerek yok ki, n11'de bile satılıyor.
kordajsız olduğu doğru, onu aldığınız yer de çeker.
fiyatı da yine aynı civarda, türkiye'den alın.
  • blatta hiberna  (11.07.20 12:42:12 ~ 12:42:26) 
decathlon'dan babolat bakmanı tavsiye ederim. kordaj da çekerler.


  • diffarentiationation  (11.07.20 13:52:47) 
sorudan anladğım kadarıyla tenise ve raketlere çok çok yakın değilsiniz. bu nedenle bu rakete 1700 tl vermenize gerek yok. benzer kalitede 500-600 tl'ye raket alın onları kullanın hem ne tarz bir raket kullanmak istediğinizi belirleyin sonra isterseniz geçersiniz.

üst sınıf raketler kordajsız gelir, kullanan tercihine ve oyun stiline göre kordaj alır çektirir.
  • biergarten  (11.07.20 15:26:55) 
500-600 lük raketim var onu kullanıyorum 1 yıldır.

Sadece hoca ısrarla bunu almamı istiyor. Ben de üst sınıf raketler kordajsız vs bununla ilgili çok bilgim yok açıkçası.
  • mobydick  (11.07.20 18:01:24) 
Öncelikle rakete baktım. Orta seviye bir raket ve bu para verilmez. Yani ekstra bir özelliği yok, muhtemelen babolat pure drive serisine eşdeğer. 1400 lira etmez ayrıca.

Kordaj olayı da şöyle; prof raketlerde, standart gelen dandik kordajlar(evet hepsi idare ederden fazla değiller) yerine kendi oyun stiline, konforuna, balansına göre kordaj seçmen beklenir. Çok çeşitli hatta melez kordajlar dahi var. Çoğu naylondur fakat hayvan barsakından kordajlar da vardır mesela.

Bence hocanın raketini, ya da sizinkinden daha iyi raketleri kullanıp performans farkı görmeden raket değiştirmeyin, hayal kırıklığına neden olabilir. Raket bu işin %30u gibi bir fark yaratır ama iş oyuncuda biter. Ve herkesin rahat ettiği raket değişkenlik gösterebilir.

Muhtemelen şu raket ondan daha iyidir: www.samuraysport.com

Yani özetle salla hocayı
  • filipis  (11.07.20 20:14:23 ~ 20:26:51) 
@filipis, çok teşekkür ederim.

Hocanın raketi 20 gr daha ağır olduğu için onu alamıyorum ama inanılmaz güzeldi.

Bununla değil ama 1400 lük şu raketle oynadım biraz fark etti. Güzeldi.
www.tenisshop.com

Hocanın bana önerdiği raketin mağaza linki de bu.
www.tenisshop.com
  • mobydick  (12.07.20 22:27:21 ~ 22:29:41) 
İlla alma niyetiniz varsa bence spx mağazalarından(internet mağazasından kontrol ederek) indirime giren bir babolat almanız. Wilsonla eşdeğer ürünler zaten.

Mesela; www.spx.com.tr
  • filipis  (14.07.20 20:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.