[]

Antalya'ya gitmek çok mu tehlikeli covid-19 açısından

Merhaba gençler ben doğudayım, daha doğrusu tam suriye sınırındayım. Burada çok bunaldım ya. İzin kullanıp Antalya'ya kaçmak istiyorum ama sanki antalya hastalık bakımından daha riskli gibi geldi bana. Gerçi burada hergün bomba patlıyor ama neyse :D

Antalya'ya gideyim mi? Kendi özel aracımla gideceğim. Teşekkürler.


 
Kendini koruyacak önlemleri aldıktan sonra gitmekte bir sakınca görmüyorum. Ben istanbul'da yaşıyorum. Riskin en fazla olduğu şehir. Neredeyse normal hayatına döndü burada herkes. Hafta sonları sahiller tıklım tıklım dolu.


  • himmet dayi  (11.07.20 10:12:48) 
Ortalık çok tehlikeli, balkona bile çıkmayın.


  • kanlakarisikyagmur  (11.07.20 10:23:24) 
Git tabiki manyak misin..

Maskeni tak tamam sahilde kimse takmiyor ama mesafe var ve açık hava.
  • lion de la Turquie  (11.07.20 15:58:11) 
riskleri bir çok açıdan değerlendirmen lazım. mesela benim bulaştırırsam çok kötü etkileyecek yakınım var. sırf bu sebep bile beni dışarı çıkmaktan alı koyuyor. hala şubat ayındaymış gibi haftada 1 markete gidiyorum.


  • hem şişko hem deli  (11.07.20 16:31:43) 
kardeşim çeşmeye gitti geldi 5 gün. oteller dolu olmadığı için çok risk yok. havuza falan girme tabi. deniz tercih edilebilir.


  • xrated  (11.07.20 17:10:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.