[]

kütükten yatak yaptırmak

www.oldwooddesign.net

Bunun gibi bir yatak nasıl yaptırılır?
rastgele bir marangoza gidip ''2metre boyu, 1 metre eni, 30cm yüksekliği olan bi kütük bul'' mu diyeceğim?

ve ne kadara patlar?

 
Marangoz değilsen pahalıya patlayabilir. Sadece kalası yapıştırmak yeterli değil ısıl işlemden de geçmesi gerek. Yoksa içinde oluşacak habitat seni yer.


  • pass  (10.07.20 19:33:41) 
Bu tip kalaslar m3 olarak satılır. Bence boyut verip nakil ettirdikten sonra sırayla zımpara-verniksiz pinoteks(ahşap koruyucu)-dekoratif mat vernik(ya da mat yat verniği) işlemlerini yapatsanız böcekten korur.

Silinmiş kereste alırsanız zımpara işiniz az olur. Gördüğüm kadarıyla her bir kalas 20x30x250 cm boyutunda. (En*yükseklik*boy)

Yatak boyutunu 160x200 kabul edersek bu boyutta 10 adet kalas işinizi görür (200x250 karyola ölçüsü).
Eğer tek kişilik yataksa buna göre revize edin işte; 90x190 için; 120x250 dersek 6 adet 20x30x250 cm (0.9 m3) gibi


Kereste m3ü 10x0.2x0.3x2.5=1.5 m3
Metreküp fiyatını ve bu özel ebat nedeniyle oluşacak fiyat farkını siz öğrenirsiniz üreticilerden.
1.5 m3 için kereste fiyatı + nakliye + 2-3lt pinoteks + 3lt vernik
  • filipis  (10.07.20 22:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.