[]

.ses uzantili dosya hangi programla calisir?

yardim ltf.. :/




 
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (10.07.20 17:30:31) 
@kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili

verdiğin linkte cevap göremiyorum, spam siteler çıkıyor sadece. ses uzantısı diyince audio olarak algılayıp hepten keşmekeş haline döndürmüş google sonuçları ayrıca. soruyu cevaplamak yerine google arama linki vermek çok bayatlamadı mı? gidip her başlığa google arama linki bırakabiliriz bu mantıkla.

@chezsoi
bence dosyanın ne ile ilgili olduğunu söylersen cevabı bulmak daha kolay olur. hem yaygın bir dosya formatı değil hem de aynı uzantıyı kullanan birden fazla uygulama var sanırım. yani senin dosya, konu ne ilgili onu söylersen iyi olur.
  • '''  (10.07.20 18:10:20 ~ 18:11:02) 
google'da birkac program bulup indirdikten ve basarisiz olduktan sonra buraya yaziyorum ergenus.


  • chezsoi  (10.07.20 18:46:54) 
@''' tesekkur ederim. asil sorun su ki tablette easy recorder'la kaydedilmis dosyalar var. 1 GB'dan buyuk velakin ne zaman tableti bilgisayara baglayip transfer etmek istesem bilgisayar bunlari gormuyor. Ben de tablette artik acamaz oldum her nasilsa. .wav uzantili kayitlar. .ses olan baska birseymis megerse.


  • chezsoi  (10.07.20 18:49:13) 
Adobe Audition olabilir sanırım.
bit.ly

  • kill all hipsters  (10.07.20 21:46:18 ~ 21:46:46) 
@chezsoi

ok ses kaydı yani. ben .ses uzantılı bir ses formatı bilmiyorum dolayısıyla başka bir formatın yanlış dosya uzantısıyla isimlendirmesi olabilir gibi geliyor bana.

o yüzden şu sayfaya girip: mediaarea.net

.ses uzantılı dosyanı seçip, sonra çıkan raporu buraya yazar mısın? böylece anlarız aslen neymiş. yanlış uzantıya sahipse "file extension invalid" gibi bir satır oluyor raporda ve asıl doğrusunu söylüyor falan.

merak etme siteye dosyayı upload etmiyorsun local olarak yapıyor her şeyi, hani özel bir dosyaysa ve çekinirsen diye belirteyim dedim.
raporda da özel bir şey olmayacak rahatlıkla kopyalabilirsin buraya.
  • '''  (10.07.20 22:35:21) 
Delirip hepsini sildim. :((((


  • chezsoi  (11.07.20 23:46:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.