[]

Tiktok'ta bölge degistirme

Dilini ve içeriğini İngilizce yaptım ama hala Türk ergen videoları görüyorum. Komik de değiller. Yoksa ben bir öğretmenim, öğrencilerim o yaşlarda. Normalde okulda çok zekice espiri yapabilenler var.

Bu platform populerlestikce haber siteleri, hatta bilim insanları videolar çekmeye başladı. Sadece ve sadece onları nasıl görebilirim?


 
bolge ile cok alakasi yok. tabi biraz var. anladigim kadariyla izleme, begenme gecmisinle alakali. hatta acilan bir videonun ekranda kalma suresi bile etkili. ozellikle oyle icerikleri bulup izleyip, begenin buyuk ihtimal cikan videolar o minvalde degisecektir.


  • buenosdias  (10.07.20 09:54:36 ~ 09:55:48) 
onerme algoritmasi sizin begendiklerinize gore de sekilleniyor. hangi etmenin ne kadar etkisi var bilemiyoruz, telefonun sarj durumunu bile biliyor sonucta bu uygulamalar ve pazarlama icin kullanabiliyor. buenosdias'in dedigi gibi siz yabanci icerikleri izleyip begendikce, takip ettikce onlar onerilmeye baslar.


  • hjarteblod  (10.07.20 10:07:18) 
Hocam simkarttan okuyor veriyi o nedenle malesef başka ülkeye vpn ile bile geçemiyorsun.

Tek yapacağın TR videosu çıktıkça not interested olarak işaretlemen. ben öyle kurtuldum çok nadir geliyor artık
  • lcha  (10.07.20 13:58:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.