[]

YouTube kanal çalındı yardım!

Arkadaşlar merhaba, YouTube kanalımız bir şekilde ele geçirildi ve sonrasında bağlı marka hesabı silinerek , YouTube kanalınıda sildiler.


YouTube yetkilileriyle iletişime geçtik durumu anlattık ve bizi anladılar. Kanalımızı yaklaşık 1-2 hafta içerisinde bize geri teslim ettiler.

Biz bu işlem için savcılığa, polise gittiğimizde mahkeme kararıyla Google'dan kimin yaptığını, ne zaman ve nasıl yaptığını öğrenebilirler mi? Hangi avukata sorsam, bilişim hukuku uzmanlarına sorsam Google'ın bu tarz log bilgilerini paylaşmadığını söylüyorlar. Sizce durum ne olur acaba? Google, YouTube ve diğer hizmetler için ortalama ne kadar süre log tutuluyor?

 
mahkemeye gerek yok. google'a direkt sorun bunu belki verir bilgileri. vermiyorsa da hukuki yollardan bir soruşturma olursa verip vermeyeceklerini sorun. savcılık vs uğraşmak yerine hızlı çözüm olur.

bu işleri takip ettiğiniz pc, android telefon vs cihazların hepsine iyi bir antivirus-trojan vs kurun ve sürekli taratın. ekip içindeki herkezi de phishing hakkında bilgilendirin.
  • orpheus  (10.07.20 01:21:11 ~ 01:21:34) 
hocam asya ülkelerinden ve rusya'dan birçok kişi böyle youtube kanallarını çalıyorlar. özellikle yüksek aboneli. mesela geçenlerde donanımhaberin başına geldi. 2 gün önce yine büyük bir hesap çalınmıştı videosunu izledim.

türkiyeden değildir diye düşünüyorum. yurtdışındaysan çok uğraştırır. kanalı geri almışsın zaten.
  • false pretension  (10.07.20 01:29:30) 
muhtemelen gereksiz uğraş olur. google'ın bilgileri vermesi zor. verse bile muhtemelen yurtdışındandır ya da vpn falan kullanmıştır.


  • jelly bear  (10.07.20 11:22:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.