[]

Yazlık mı Ev mi?

İstanbul'da gayrimenkul merkezden (Şişli - Mecidiyeköy) yatırım amaçlı 2+1 ev mi alınmalı yoksa adalardan (Burgaz ya da Heybeli) 2+1 yazlık mı?


Adalarda eli yüzü düzgün evler en az 1 milyon onda kredi çekebiliriz ancak. Bir de adadaki evi bazen airbnb ile kiralarım fikri geldi aklıma. Özellikle haftasonları kiraya verilse en az merkezden alacağın kira kadar gelirin olur.

Bütçe 750 civarı.

Sizin düşünceniz nedir?

 
@r evolution bu biraz papatya falı bakmak gibi :) yakın zamanda olacağından emin miyiz?


  • elektr10  (09.07.20 22:29:43) 
yazligi neden adalarda aliyorsunuz? yazlik bolgelerden alin bence.

ve evet, ben de depremden once adalardan veya diger deprem bolgesi olarak belirlenmis, cok hasar gorecek yerlerden ev almamanizi tavsiye derim.

...

ben olsam izmir veya bodrum'da bir yazlik alirdim.
  • batlegolas  (09.07.20 22:32:00) 
@batlegolas

istanbul'da ikamet ediyoruz. bodrum'a yıllardır gidiyoruz devremülkümüz olduğundan fakat artık yol vs gözümüzde büyüyor (uçakla gidilse bile).

adalar hem yakın hem de denize de girilebiliyor. bir de bodrum'da satılık ilanları çok uçtu. istediğimiz evi bulmak zor bu bütçeye.

deprem konusunda haklısınız ama ne zaman olacağı muamma.
  • elektr10  (09.07.20 22:37:14 ~ 22:53:38) 
Merkezden ev en temizi. Airbnb işi zahmetli bir iş uğraşıp peşinde koşman gerekiyor.Evin hor kullanılması da cabası. Adalarda yazlık ölü yatırım olur diye düşünüyorum. İmkan varsa Şişliden ev daha mantıklı gibi.


  • gulmeyen adam  (10.07.20 10:52:13) 
evin 12 ay müşteri potansiyeli, yazlığın taş çatlasın 5 ay müşteri potansiyeli var.

ha tabi çok şahane böyle yaz kış ayrı güzel, ayrı potansiyeli olan bir yazlık olursa orası başka ama ona da çok büyük paralar harcaman lazım.
  • hem şişko hem deli  (10.07.20 11:11:53 ~ 11:12:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.