[]

Erkek bölümünden kıyafet alıyor musunuz?

Kadınlara soruyorum. O bölümden tişört, sweatshirt vb alınsa sırıtır mı? Hem modeli hem de tişörtün kalıbı yüzünden genişlik bolluk açısından soruyorum?




 
Erkek tisortlerini kadin tisortlerinden daha cok seviyorum daha genis oldugu icin. Kadinin s bedenini minicik yapiyorlar, sacma sapan duruyor, M ise buyuk oluyor. Erkek xs ise tam oluyor. 90larda giyilen tisortler gibi. Simdikiler daracik sikis tepis.


  • taurina  (09.07.20 21:13:17) 
Orta okulda abimin tişortlerini gizli gizli giyerek başladim. Liseden beri düzenli olarak satın aliyorum. Hatta tişörtleri özellikle çuval gibi duran büyük bedenlerden alıp efil efil takiliyorum. Arada erkek kardeşimin kadın reyonlarında bulamayacagim çok güzel kazaklarini ondan aliyorum.


  • Amaranta ursula  (09.07.20 21:19:22) 
Benim de aldığım oluyor. Geçen gün de bir arkadaşım kot şortunu erkek bölümünden aldığını söyledi.


  • kobuzchu kiz  (09.07.20 21:24:09) 
Ben de alıyorum. Ne alsak bol oluyo ama tarzları daha güzel. Bi de cırt cırt renkleri yok genelde. Fırfır yok, allı pullu şeyler yok. Bence mükemmel.


  • superfluid  (09.07.20 22:57:10) 
Düz kıyafetleri (t-shirt, kazak vs) erkek kısmında bulması daha rahat oluyor bence.


  • peki madem  (09.07.20 23:01:12 ~ 23:01:46) 
Benim en sevdiğim tişörtlerimin bir kısmı erkek reyonundan. Zaten çoğunlukla oversize giyinmeyi seviyorum ve hem tişört hem swearshirt için erkek reyonu her zaman daha güzel oluyor bence. Hem kalıpları çok güzel hem de mesela kısa kollu kadın tişörtlerindeki o standart kol boyunu sevmiyorum ben, böyle dirseğe yaklaşan daha uzun kolu çok seviyorum ve bu da genellikle sadece erkek tişörtlerinde oluyor.


  • ms brownstone  (09.07.20 23:52:57) 
alıyorum, tshirtlerin yaka ve kollarını istediğim gibi kesiyorum (mesela geniş / derin v yaka) mis gibi de oluyor. özellikle yazın şort üzerine sahane duruyor


  • lapetite  (10.07.20 10:14:23) 
1 tane star wars temalı tişörtüm erkek reyonundan small beden.
Gayet severek giyiyorum.

  • chitosan  (10.07.20 10:34:50) 
Ben erkek şortlarını seviyorum, alıyorum. Kalıpları daha rahat.


  • SiyamkedisiZorro  (10.07.20 11:48:46) 
eskiden alıyodum. bu sene sanırım oversize modası aldı başını gitti. kadınlar için çok cool, oversize tişörtleri erkek giyiminden daha uygun fiyata buluyorum. addax özellikle çok güzel tişörtler getiriyor.


  • muslugubozukhayrat  (10.07.20 12:15:46 ~ 12:16:28) 
Kadın tişörtleri kelebek ve cicekli olduğu için genelde erkek tişörtü alııyorum. H&m, Mavi vs


  • hushhush  (10.07.20 23:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.