[]

türk.net belasına gardaş düştüğümüz mbps bizim. ( bulaşmayın sakın )

merhaba duyurunun güzel insanları
bu türk.net denen internet sağlayıcı beni canımdan bezdirdi.
sürekli kopmalar yaşanıyor, ayrıca bazen arıza olduğunda karşında muhatap bulamıyorsun. arıza kaydı aç babam aç ama sonuç yok. kesinlikle işlevsiz ve bir şeye yaramıyor. taahhüt yok bilmem kaç hız deniyor ama sonuç hüsran. sakın bulaşmayın. gelip bağlamaları 1 aydan fazla sürdü, şimdi iptal etmeye uğraşıyorum 1 haftadır ses yok. en yakın zamanda interneti değiştireceğim. hangi servis sağlayıcıya geçeyim konu ile ilgili bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim. türk.net e sakın bulaşmayın. son dönemde iyice cortladı.


 
Turk.net büyük bir bela. Yıllar önce 1 aylık deneme paketi aldım. Sonra teknik sebeplerden ötürü hattım aktive olmadı. 1 byte bile kullanmadım. Modem bile takılmadı.

Bu aboneliği iptal edemedim. O ayki kullanmadığım internetin parasını ödedim.

Bu abonelik bitince otomatik olarak tarifeli abonelik başlatmışlar. Onun faturasını ödemedim diye mahkemelik olduk. Yılda bir kez bir firma ödenmemiş borcunuz var mahkemeye verecez diyor. İzzeti nefis meselesi oldu benim için.

Çağrı attığın zaman dönüş yapıp satış yapana kadar konuşan elemanlarla konu abonelik işlemleri olunca ne telefonla ulaşabiliyorsun ne de doğru dürüst iletişim kurabiliyorsun. Bir kapatma başvurusunu hem sözlü hem yazılı yapman gerekiyor ama sözlü yaptığının hiçbir etkisi yok. Çok sorunlu bir şirket.
  • pass  (09.07.20 15:53:04 ~ 15:54:12) 
ADSL ya da VDSL olarak hangi iss'ye geçersen geç aynnı kablodan, aynı porttan, aynı santralden hizmet alacaksınız. Alt yapı tamamen Türk Telekomun, benim 3 adet Turknet aboneliğim var (önceden dörttü) bu güne kadar büyük bir problem yaşamadım.

Fiber altyapı varsa fiber için başvurun, bir de Turknet'e hızınızı belirli bir hıza düşürüp sabit bırakmalarını isteyebilirsiniz.

Tam hatırlamıyorum ama atıyorum 35 mbite kadar hizmet alıyorsunuzdur ama sizin bölgenizdeki kablolar ve portlar vs 30 mbitten sonra problem yapıyordur.

24 mbit sabitlemelerini söyleyin bir de böyle deneyin.
  • John Bloor  (09.07.20 15:53:36) 
@jphn Bloom+1

Ben de 5 yıldır turk.net kullanıyorum gayet memnunum. Sorun memleketteki kötü alt yapıda.
  • kumulatifvergimatrahi  (09.07.20 21:56:17) 
D smart kullanıyorum, gayet memnunum.


  • antihero  (10.07.20 00:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.