[]

Tablet kamerasından çekilen fotoğrafların otomatik olarak google photos'a..

yüklenmesiyle ilgili sıkıntım var.
senkronizasyon otomatik açık.
eski tablette hemen atıyordu.
Yeni tablet aldım.

Atması için çekimleri yapınca google photos uygulamasını açıp beklemek zorunda kalıyorum ve acayip yavaş atıyor yeni tablet.

yenisinin kamera çözünürlüğü daha iyi ondan mı, dosya büyüklüğüyle mi ilgili acaba?

Bir de sd karta kayıt yapıyor tablet. Onun yazım hızıyla bir ilgili olabilir mi?

Hemen ve hızlı bir şekilde aktarım olsun istiyorum :(

Yardım :(

 
tablet nedir? ipad'de arka planda uygulama yenile açık olmalı, bir kez uygulamayı açıp yedeklemeyi başlatmalısınız, sonrasında uygulama arkada durabilir. android'de buna da gerek yoktur diye tahmin ediyorum ama yine arka planda yenile gibi bir ayar olabilir.

çözünürlükle ya da sd kart yazım hızıyla alakası yok. upload hızınız ne kadar yüksekse o kadar hızlı yükler.
  • orient blue  (09.07.20 15:09:21) 
Uygulamayı açmadan yükleme yapmıyorsa girip bi battery saver ayarlarına bakmak lazım, seçeneği varsa google photos için devre dışı bırakın tüm tasarruf olaylarını. Arka planda çalışma, başlatma vb. izinlerini de verin permissions kısmından. Özellikle bazı çin malı ürünler arka planda çalışan uygulamaları batarya tasarrufu adı altında katlediyu.


  • malaika  (09.07.20 21:29:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.