[]

Midsommar filmini izleyenler?

Henüz izlemedim izlemeyi düşünüyorum ancak rahatsız edici, iğrenç sahneler var falan denmiş hep yorumlarda. Bunlardan kastettikleri nedir? Eğer kesmeli biçmeli, iğneli kanlı vs. şeyler ise izlemeyeceğim ha yok başka şeylerse sorun yok.
Spoilersız rica edeceğim :)



 
Kesmeli biçmeli, iğneli kanlı şeyler var ama bunlar gösterilmiyor. Daha doğrusu yapılış anı gösterilmiyor, siz sadece yapılmış hallerini görüyorsunuz. Öyle abartıldığı kadar değil bence. Filmde şok edici tek bir sahne var onu da yazıp spoiler vermek istemiyorum.

Bence izleyin. Yok illa izlemem diyorsanız konusu benzer olan The Wicker Man'i öneririm. Onda kan ve vahşet yok. İlk çekilen The Wicker Man bu arada.
  • halitkin  (09.07.20 12:45:44) 
kafası patlayan, bacakları kopan insanlar var. birkaç tane daha var ama öyle normal korku filmlerindeki gibi bol kanlı, çığlıklı efektli değil. sakin sakin, tatlı tatlı oluyor bunlar(evet, tatlı tatlı). yani mesela bir insan kendini yüksekten atıyor, kafası patlıyor. öyle katilin gelip milleti biçtiği bir ortam yok.
bence izlersin.

  • Bruce  (09.07.20 12:47:33 ~ 12:48:11) 
özellikle vücuda bir şeyin giriş anına dayanamıyor bünye hassas. testere izlerken sinemada bayılmış insanım ben.


  • inancsiz deve  (09.07.20 12:54:55) 
valla o yüksekten atladıktan sonra kafasının ezildiği sahne gayet gösteriliyor birkaç defa hatta. bence gereksiz bir sahneydi. uzaktan atladıkları şekliyle gösterip bırakılsaydı daha şık olurdu. böyle porno gibi olmuş. onun dışında öyle normal insanı rahatsız edecek sahne yoktu bence.


  • tepedeki psychedelic adam  (09.07.20 13:03:24 ~ 13:04:01) 
filmin sonunda bende kalan şeyler bunlar değil. var bir iki rahatsız edici sahne. ama gayet rahat izlenir. çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir film.


  • not dark yet  (09.07.20 13:31:06) 
spoiler değil bence ama söylemem lazım; o adamın kafası patladıktan sonra ölmüyor, üstüne bir de baltayla eziyorlar. kafası kabak gibi açılıyor. bence etkilenirsiniz.


  • gucune giden kaplumbaga  (09.07.20 14:26:12 ~ 14:27:18) 
bence izleyebilirsiniz.
testere falan gibi değil.
1-2 sahne var sorun yaratabilecek, o da yukarıda bahsedilen yüksekten atlama sahnesi.
sinir bozucu bir film ama sinir bozma nedeni farklı.
  • blatta hiberna  (09.07.20 14:32:57) 
yüksekten atlayıp ölmeyen adamın kafasının biri tarafından sopayla parçalandığı bir sahne var ama siz bilirsiniz. bence onun yerine wicker man'i (1973) izleyin. onu daha çok sevmiştim ben. benziyorlar.


  • bohr atom modeli  (09.07.20 15:30:58 ~ 15:31:54) 
wicker man benim de favorilerimden. midsommar'ı da o seviyede bir beklintiyle izlediğim için sanırım beğenmemiştim.


  • tepedeki psychedelic adam  (10.07.20 09:14:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.