[]

Appstore para iadesi iPhone

Arkadaşlar appstore da bir vpn servisi kullanıyordum. Baktımki satın alma seçeneklerinde 7 gün ücretsiz deneme hakkın veriyor. Satıl alım aşamasında aynen söyle diyordu. 7 gün içinde abonelik iptal edilirse herhangi bir ücret alınmayacaktır.
Buna dayanarak abonelik başlattım. 41.9 tl kesildi hesabımdan. Daha sonra hemen aboneliği sonlandırdım. Ancak ücret iadesi olmadı. Zaten dediğim gibi kesilmemesi gereken ücret kesilmişti.
Daha sonra apple dan iade istedim ve durumu belirttim. Daha sonra yanlışlıkla satın aldığımı ücret iadesi istediğimi belirttim. Ve bunu hiç vakit kaybetmeden yaptım. Aynı zamanda uygulamayı da cihazımdan sildim.
Apple bu tarz konularda beni hiç mağdur etmemişti. Neden böyle oldu sizce. Kullanmayacağım bir uygulamanın ücretini neden geri alamıyorum sizce. Başka ne yapabilirim?

 
apple müşteri temsilcisine mail attıysanız (ingilizce), hemen geri dönüş yapıyorlar ve para iadesi sağlıyorlar. aynı durum başıma gelmişti ve hemen geri dönüş yapmışlardı bana. paramı da iade etmişlerdi.


  • elektr10  (09.07.20 01:14:41) 
Ürünü yanlışlıkla aldığınızı İngilizce olarak belirtirseniz hemen iade ederler. Ben çok defa iade aldım.


  • cemallamec  (09.07.20 01:40:50) 
Bu sefer öyle olmadı işte. Şikayetimle ilgilenen yetkiliden midir nedir. İngilizce yazdım durumun apple şartlarını taşımadığını yazmış yetkili. Hangi maddeden dolayı iade etmiyorsunuz diye yazdım daha cevap gelmiyor. Deneme üyeliği hakkım olmadığı halde deneme üyeliği hakkımın olduğunun yazması benim suçum mu ben anlamadım


  • grid  (09.07.20 02:01:47) 
o 7 gün bitmeden iptal etmen gerekiyordu. saniye bile geciktiysen tabi otomatik olarak çeker parayı. büyük ihtimalle iade olmaz ve sana 1 ay servisi kullanma hakkı verilir sonra iptal edilir. genelde tüm servislerde böyledir yani diyelim ki ben ödeme yaptım ve henüz 5. gün sonra iptal ettim. sana servisin 25 gün sonra iptal olacağını söylüyor otomatik olarak.


  • everythingok  (09.07.20 11:45:18) 
@evert... 7 gün bitmeden daha en başında iptal etmiştim zaten.
Neyse sorun çözüldü

  • grid  (11.07.20 23:38:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.