[]

Arkadaş Tribinde Ne Yapılmalı

Durum şöyle. Benim iki tane çok sevdiğim arkadaşım var. Bunlardan bağımsız başka bir arkadaş grubum var. İlk başta bahsettiğim iki arkadaşla daha uzun süredir arkadaşız. Maalesef şöyle bir durum var; mesela benle ilgili önemli bir meseleyi diğer arkadaş grubuna bu ikisinden önce söyleyince trip atıyorlar. Haksız olduğu mu düşünmuyorum çünkü bana çok basit geliyor bu meseleler. Ama arkadaşlarımın tribi canımı sıkmaya başladı. Siz böyle bir durumda naparsınız




 
Sıradaki konuyu şu an trip atanlara erken söyle ve diğer gruptan kimsenin bilmediğini belirt onore olsunlar. Sırayla yap bunu.


  • pass  (09.07.20 02:31:03) 
yaşlar 13 değilse seninle ilgili önemli meselesi trip ve magazin malzemesi yapacak olan kişilerle arkadaş olmasan daha iyi.


  • lcha  (09.07.20 10:58:29) 
ben açıkçası aldırmıyorum, yaş 35 yolun yarısı eder, dante gibi ortasındayım ömrün. zaten azıcık birşey kalmış buna mı takılacağım. sen daha gençsen sen de yine takılma, ama çok takılacaksan pass'in dediğini yapabilirsin. yine de hayatını başkalarına göre yaşamamalısın, derim naçizane.


  • pasp  (09.07.20 11:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.