[]

Camasir makinesi nasil secilir?

Mesela şu en ucuzlardan biri sanirim, 1600 lira: www.teknosa.com

Alinmaz mi, "cop" mu :) neyi eksik, nasil olmasi lazim?


 
Beyaz eşyanın şans işi olduğunu düşünen birine göre bence bir şeyi eksik değil. Çok çocuklu aileler için kg olarak düşük sadece. Sık çalıştırmak gerekir. Battaniye yorgan vs yıkanmaz. Bütçe bu ise ve tek kişi ya da iki kişi ise alınabilir. Ekrani olmamasinda fiyatı düşüren nedenlerden biridir.


  • elorelia  (08.07.20 22:40:01) 
bu fiyattan atıyorum beş bin liraya olan kadar arasında pek bir fark olmaz. gayet iyidir altus bu arada, parça konusuna gelince zaten parça fiyatları o kadar artmış ki hani gidip yerli üretim bosch falan alırsan bi de 3-4 sene sonra parça değişmesi gerekirse çükündürük deterjan kapağına bile 200 lira derler noluyo lan dersin. bi de pek talep olmadığı için yan sanayisine de bulamazsan geçmiş olsun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.07.20 22:43:45) 
3 kisiyiz


  • ahm1  (08.07.20 23:36:39) 
Bütçe buysa üç kişiye de yeter ya. Ben evlenirken 7 kg aldım. İllaki üç kişi olacağız, makine değiştirecek halim yok. Bizde haftada 3 sefer filan renkli, 1 sefer de beyazlar yıkanıyor. Kışın tabi daha fazla. Üç kişide de çok değişeceğini sanmam.

15 program demişler üç dört tanesini anca kullanırsın. Ama program dakikalarını bilmek lazım. Trendyolda çok uzun yıkıyor vs denmiş. Özellikle renklileri bir saatlik kısa programda yıkıyorum ya da acil bişey varsa yarım saatlik filan, iyi oluyor. Her yıkamaya 2 saat harcıyorsa sıkıntı.
www.arcelik.com.tr
Benim makine bu.
  • elorelia  (08.07.20 23:50:38 ~ 23:51:40) 
Yani butceyi 2 bine kadar cikarabiliriz. Bir bakayim su anki makinemiz kac kg imis.


  • ahm1  (09.07.20 00:10:27) 
siemens'lere de bakın. onlarda da uygun fiyatlılar var ve baya kaliteli. kullanımı da çok basit.


  • elektr10  (09.07.20 01:08:22) 
Siemens uygun olmaz. Profilo bak. Hatta şunu al: cmg1000dtr


  • lion de la Turquie  (09.07.20 01:33:49) 
çamaşırda kilo farkı, en çok yatak yorgan yıkama işlerinde lazım oluyor. çift kişilik silikon yorganları 5kg yıkayan makineler sıkarken zorlanıyor. 7 kg olması o açıdan benim tercihim.
ikinci konu da kısa program olması, zaman, su ve elektrik tasarrufu sağlıyor.
üçüncü konu garanti süresi. arçelik grubu 3 yıl garanti + tutardan emin olmamakla beraber 300 - 400 tl gibi bir karşılık ile extra 4 yıl veriyor. 7 yıl garantili bir makine avantajdır.
  • lapetite  (09.07.20 09:11:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.