[]

Araba Kiralamak

Düğün ve balayı sürecinde kullanmak için 5 gün - 1 hafta civarı araba kiralamamız gerekiyor. Antalya'dan kiralayıp yine Antalya'da teslim etmek istiyoruz.

Fiyatlar ve prosedür hakkında bilgi verebilir misiniz?


 
vodafone red varsa budgettan %40 indirim ile kiralayabilirsin. ister internet üzerinden ister şubesine giderek. antalyada şubesi olduğunu varsayarak söyledim. aracı kiralayan kişinin sürmesi gerekiyor, eğer eşin de kullanacaksa onun da bilgilerini vermen ve ek bir ödeme yapman gerekiyor. (budget için) öteki türlü kaza gibi durumlarda eğer aracı eşin kullanıyorsa kasko işe yaramıyor, bilgin olsun. iyi yolculuklar kardeşim.


  • the last  (08.07.20 18:09:50) 
havalimanından kiralayın kurumsal yerler vardı. merdivenaltı yerlere bulaşmayın bence.
kredi kartı ve ehliyet lazım.

  • ketcapli dondurma  (08.07.20 18:10:24) 
Havaalanından kiralayın ve boş senet imzalamayın. Boş senedi hiçbir zaman imzalamayın gerçi.


  • sacrilegious  (08.07.20 18:41:08) 
Budget gibi yerlerde pahalı olabiliyor bütün firmaları gözden geçirin , biz genelde antalyada havalimanından kiralıyoruz AVİS,enterprise vs. Budget bize pahalı geliyordu. Süreç olarakta internetten bir sipariş oluşturuyorsunuz ön ödeme yapmanıza gerek yok daha sonra şubeye gidiyosunuz seçtiğiniz araç yada onun altında neler sunuluyosa onları size gösterip soruyolar daha sonra sizin kredi kartınızdan araca bağlı 1500 e kadar çıkabilir sizden bir ücret alıyorlar fakat bunu araba ile işiniz bittiğinde geri transfer ediyorlar sebebide arabaya zarar gelirse buradan keseceğiz algısı. Ve kesinlikle senet sepet imzalamayın asla dışarıdan da kiralamayın lütfen kurumsal bir firmadan yapın çünkü 30 bin eden arabaya bile 90 bin senet imzalatıyorlar ve bilerek bişeyelrini bozup verenler bile var sırf yaptırtmanız için aman dikkat tercih ve öneri HAVALİMANI.


  • madurumdamadurum  (08.07.20 19:17:30) 
aracın her yerinin fotoğrafını çek orada. sonradan bişeyler kitlemeye kalkmasınlar.


  • xrated  (08.07.20 19:27:25) 
xrated'ın dediğine katılıyorum. yazdıklarıma ek olarak, budget'da yaptığım kiralamada anahtarı teslim etmeden önce arabanın etrafını dolanıp eleman şurada şu var burada bu var diye not ediyor. fakat ben farkettim ki bazı kusurları yazmamış. gittim tekrar düzelttirdim. firma kurumsal da olsa gözünüzü dört açın.


  • the last  (08.07.20 19:50:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.