[]

Evlilik terapisi ile kurtulan evlilik var mi?

Tabi illa ki vardir, fakat 7 yil once tanisip 4 yil once evlenip 3 yasinda cocuklari olan ciftin bu gun ayrilma karari aldigini ogrendim. Net bir sebep yok, zaten hep iletisim problemleri vardi. Ben profesyonel destek almalarini onerdim, ama o konuda da cok bilgim yok. Nasil bi yol izlemeleri lazim bu durumda? Defalarca kopma noktasina gelmis, ittire kaktira devam etmekte olan bu evlilikten umudu kesmek mi lazim?




 
Yani olmuyorsa olmuyor


  • shredd  (08.07.20 18:32:12) 
shredd +1

ancak şu da var, kendileri kurtarmak istiyor mu ? sizin önerinize ne dediler ?
  • fezagezgini_4  (08.07.20 18:36:23) 
özellikle o küçük 3 yaşındaki çocuk için, Allah yardımcıları olsun. terapiyi denesinler, hatta ilaç da gerekirse kullansınlar. çocuk oyuncağı değil bu iş.


  • the last  (08.07.20 19:48:30) 
Denemenin hicbir zarar olmaz. Eger terapiye ragmen biterse de hem pismanliklari olmaz hem de ayrilma sureci ve ebeveynliklerini daha iyi yonetme yolunu bulabilirler.


  • red g  (08.07.20 20:18:39) 
evlilikte amaan bunsuz daha iyi olur noktasına geldikten sonra geri dönüş zor. bir kere o düşünce yerleştikten sonra çıkarmak namümkün. arkalarda dolanır durur fikir.


  • antikadimag  (08.07.20 20:48:55) 
evlilik terapisi evliliği kurtarmak için bir yol değil, bir kaç seans sonra danışmanınız ayrılığın doğru karar olduğunu söyleyebilir. ya da buna yakın bir şey. en azından taraflar aldıları karardan emin olmak için gidiyorlar evlilik terapisine.

yani biz bu kararı aldık, terapist bizi döndürsün gibi bi durum yok.
  • benaslinda  (08.07.20 22:03:09) 
4 senesi evlilik topamda 15 yillik beraberligi sonlandirdik. Evlilik terapisi icin iki tarafta da isleri yurutmek icin istek olmasi lazim ancak ondan sonra ise yarayabilir. Taraflardan biri SOS veriyor digeri umursamiyorsa yurumez. Yurumuyor.


  • SevdaliBulut  (08.07.20 23:31:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.