[]

Mor-mavi saç

Sadece bilgisi olanlar yazarsa sevnirim.

Güneş, deniz vb. hesaba katıldığında ne kadar süre gidebilir bu saç rengi? Sürekli bakım, yeniden boya mı ister? Üç hafta vs. için bu zahmete değer mi?

www.instagram.com

 
daha önce mavi saç kullandım. ne kadar denize gidiyorsun bilmiyorum ama bence şu an mevsimi değil. maksimum 3-4 yıkamaya zaten yeşil-gri arası bir renge dönmeye başlıyor. 2 haftada bir boyasını yenilemen gerekecek.


  • penceredengorunenmorbina  (07.07.20 23:30:47) 
Ben saçımin bir tutamıni mora boyatmıstim; 3 hafta sonra akmaya başlayıp pembeye dönüyor. Bir iki hafta daha boyatmazsaniz turuncu-sarı-pembe gibi iğrenç bir hal alıyor.

Ekim gibi boyatmistim; nisan mayısa kadar 4 haftada bir boyatarak kullandım. Deniz, klor durumunda süre daha da kisalacaktir tabii.

Saçlarımı da iki günde bir yıkarim genelde.
  • fraise  (07.07.20 23:32:35 ~ 23:33:32) 
ben ayda bir falan boyuyorum maviye. alışınca çok zor gelmiyor zaten 10 dkda bitiyor. asıl zahmetli kısmı ilk seferinde saçının rengini açmak. çok koyuysa 2-3 kere gün aşırı bekleyerek açman gerekebiliyor. ama bi açtın mı sonrasında boyamak çok kolay.


  • nolmus yani  (07.07.20 23:47:26) 
Değmiyor denedim saçlarım maf oldu tam 2 yıl boyunca çeçe gibi saçları taramakla uğraştım 3.senemde etkisi gitti o boyanın o sertliğin. Daha da yaptırmayı düşünmüyorum. 2 haftada maviler yeşil oluyor sürekli boyamak zor gelmezse dene ama ben sıkılıyorum öyle sürekli kuaföre gitmeyi dersen hiç bulaşma diyorum size.Tabibenim kendi saçım sarı (doğal) o yüzden sık sık akmış olabilir koyu renkte ne olur bilmiyorum.Ama saçlarınız koyuysa aktığında baya kötü durabilir ben sarı diye kurtarıyordum.


  • madurumdamadurum  (08.07.20 19:26:33 ~ 19:28:26) 
yıllar önce kendim uçları mora boyamıştım, birkaç haftaya aktı ve zamanla iğrenç bir turuncuya döndü, kestirmek zorunda kaldım. bir de aşırı yıpranmıştı. bence değmez. maviye boyanan saçların da 2 haftada yeşile döndüğünü gördüm.


  • pati  (08.07.20 19:30:32 ~ 19:31:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.