[]

izmir'de hangi semt?

iş nedeniyle istanbul'dan izmir'e zorunlu olarak yerleşme ihtimalim çok yüksek. birçok yerini gide gele bilsem de, orada yerleşik bir hayat kurmak farklı olacaktır, bu yüzden izmirliler'e danışayım dedim. aksoy tarafında binalar eski, evlerin içleri çoğunlukla dökük. mavişehir ve bostanlı tarafı pahalı (istanbul'da daha iyi yerde yaşıyorum, aidatım yüksek olsa da kiram daha düşük rakamlara bak uçmuş!), sosyo kültürel seviyesi görece düşük yerleri tercih etmek istemiyoruz haliyle.

özetle 2k'dan aşağıya kira yok, ne dersiniz hangi semtlere yoğunlaşalım? maksimum bütçe aidatla beraber 2.5k olsa iyi olur. örnekköy tarafları dağbaşı mı? genel bir fikir verirseniz o da olur.

teşekkürler.

 
İş yeri hangi lokasyonda ?


  • kanlakarisikyagmur  (07.07.20 13:07:29) 
@kanlakarisikyagmur bornova tarafı fakat iş gereği şehir dışı git gel mobil olma durumu yüksek.


  • naelektrisan  (07.07.20 13:15:04) 
Karşıyaka civarı kentsel dönüşümden kaçan bağdat caddesi tayfasının yeni gözdesi. Eskiden de pahalı bir semtti fakat artık çok çok uçtu o taraflar ve yapı stoğu talebe yetişmiyor bu gerçek.

ben olsam özkanlar civarına bakardım. Bornovada ve çevre yollarına, otobanlara yakın.
  • denizgonen  (07.07.20 13:45:21) 
ben göztepe tarafına bakardım, mithatpaşa caddesi filan. oralar da pahalı gelirse biraz üstü inönü caddesi civarı bakılabilir. metro da var.


  • tepedeki psychedelic adam  (07.07.20 13:47:33) 
özkanlar + 1


  • neskafefincanindaturkkahvesi  (07.07.20 14:08:07) 
teşekkür ederim. özkanlar benim de dikkatimi çekmişti, o taraflara da yoğunlaşayım. bir de ilanların hemen hepsinde "doğalgazlı" vurgusu var. doğalgaz şehre yeni gelmiş gibi, emlak piyasasında tercih sebebi olarak kullanılması tuhaf. enerji kesintilerinde jeneratör vurgusu olsa anlarım da, katalitik mi olacaktı da doğalgaza vurgu var, onu anlamadım.


  • naelektrisan  (07.07.20 14:16:39 ~ 14:26:10) 
Bornova büyük park civarı güzeldir.


  • kanlakarisikyagmur  (07.07.20 15:20:47) 
Bornova için:
evka-3
Özkanlar
Osmangazi(Bayraklıya baglandı)

Bunların dışında
Balçova
Bostanlı
Mavişehir
Göztepe de çok güzel yerler.
  • limonlu eksi  (07.07.20 18:57:21) 
özkanlar civarinda da kiralar yüksek evler eski, yeni bir ev bulursan güzel olur. ama özkanlar ile osmangazi ve atatürk mahallesi neredeyse birleşti, camkiran özkanlar migros stadyum civarından cok ayrilma.

örnekköy civarında da siteler var ama oralar cok kötü eger arac varsa mavisehir'in üst taraflarını öneririm mustafa kemal mah diye aratirsan cikiyor, ya da ciglide istasyon mahallesi ataşehir, kent hastanesi civari.

bunlarin hepsi cevreyoluna yakin, bornovaya 15 dakikada ulasiyorsun.
  • proteus  (07.07.20 19:33:01) 
Aynı soruyu 2 ay önce ben de sordum burada.
Home ofis çalışıyorum ve ben de şehir dışına gidip geliyorum.
Gaziemir'de ev tuttum ben.
  • etna  (07.07.20 21:59:39) 
Karşıyaka Aksoy, Bahriye Üçok, Bahariye, Nergis civarları


  • awareim  (08.07.20 08:17:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.