[]

yurt dışında yaşayanlar ülkemizdeki rezillikleri paylaşıyorlar mı?

merhaba. yurt dışında yaşan, yabancı bir çevresi olan kişiler türkiye'deki rezillikleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar mı? güzel bir şey olunca paylaşıyorum, mesela bir ödül, bilimsel başarı, bir kalıntı bulunması vs. ama kötü bir şey olunca paylaşamıyorum. sanki ben yapmışım gibi utanıyorum ya da gelecek tepkilerden çekiniyorum, bilmiyorum. bugün hasankeyf'in son durumunu gördüm. eski ve yeni halinin fotoğrafını koymuşlar. paylaşmayı çok istedim ama paylaşamadım. bu yaptığım iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum. siz ne yapıyorsunuz?




 
görmeyip yabancılar bu rezilliğemi gelsin.görsünki turist olarak gelmesinler


  • ShadowOfMoon  (07.07.20 12:59:38) 
Paylaşmaya değer buluyorsam paylaşıyorum, iyi veya kötü olması farketmiyor.


  • fotrsapka  (07.07.20 13:02:59) 
yurtdisindakileri bilmiyorum; ama kimsenin paylailmasina gerek yok. bircok yerde bulundum. genelde yabancilar erdogan'i trump, putin, saddam, kaddafi gibi dengesiz, diktator olarak goruyor.


  • buenosdias  (07.07.20 13:29:50) 
Türkiyeyle ilgili herhangi bir şey konuşmuyorum, paylaşmıyorum. Soranlara da "Türkiye'den bıktığım için buraya taşındım zaten, bu konuda hiç konuşasım yok açıkçası" gibisinden cevaplar veriyorum, sonra ülkeyle alakalı başka bir şey de sormuyorlar zaten. (ki aşırı da takip etmiyorum gündemi)


  • prot  (07.07.20 13:43:46 ~ 13:45:44) 
Tr agziya kus tutsa yaranamaz bu yuzden onemsemiyorum.. mesela kaz daglari falan cok paylastim


  • Ley  (07.07.20 14:20:15) 
6 senedir yurt dışındayım. mevcut hükümeti hiç sevmem ama ben türkiye'nin hiçbir kötü olayını sosyal medyada paylaşmadım/paylaşmam. çünkü bana çok gereksiz geliyor. yani paylaşınca elimize ne geçecek gerçek hayatta aksiyon almadıktan sonra?

zaten kötü bir intibamız var ve yabancılar kimin ne olduğunu çok iyi biliyorlar.

ikincisi bu konuyla alakasız ama şu tiplere uyuz oluyorum; öyle ya da böyle bir şekilde yurt dışında yaşayan (evlilik, okumak, iş için vs) ve bazı şeyleri instagram story'sinde paylaşarak türkiye'dekilere nispet yapanlar... bu tipler hayatları boyunca ezik olan ve başkalarının mutsuzluklarından mutluluk duyan tipler. bunlara inanılmaz uyuz oluyorum.
  • elektr10  (07.07.20 16:31:04 ~ 16:32:49) 
ilk 5-10 sene paylastigim oluyordu. son 10 senedir paylasmiyorum cunku copluk de olsa bizim copluk, insan uzak kaldikca anavatan olayinin degerini anliyor. bunu yurtdisinda uzun sureler yasamamis biri anlamaz, anlamasini da bekleyemeyiz. simdi gorup uzuluyorum, ama asla paylasmam.


  • cooperr  (08.07.20 06:10:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.