[]

parfüm için son karar

(git: 143144) parelel olarak son kez soruyorum ve artık sıparişimi vermem lazım.kendime göre bir eleme yaptım.
-23 yaşındayım erkeğim,siyah saçlıyım,beyaz tenliyim.
-Parfümde aradığım standartlar:Kalıcı olsun,günlük kullanılabilecek çok ağır birşey olmasın ve son olarak heryerde kokan popüler kokulardan olmasın.

bu özelliklere göre siz olsanız hangisini seçersiniz.(yada bunlar iyi değil diyosanız önerebilirsiniz)

1)Chanel Pour Moinseir
2)Lacoste Pour Homme
3)Diesel-Only the brave
4)Azorro Chrome
5)CK truth

çok teşşekürler.

 
bende beyaz tenliyim, ve chanel pour moinseir kullanıyorum, güzel tepkiler alıyorum. günde asgari 3 kez parfümü sorarlar. seçenek olarak bu parfümü öneririm.


  • gnl rkn  (06.05.10 01:37:11) 
Oriflame- Signature müthiş bişi.


  • matilda  (06.05.10 01:37:59) 
Chanel pour moinseir arkadaşım.Hiç bir parfüm için bu kadar ısrarcı olmadım.


  • seeyouinanotherlifebrother  (06.05.10 01:44:42) 
Bir bayan olarak söylüyorum ki ROMA adlı parfüm sizi nirvanaya ulaştırır!
Kendinize aşık olursunuz bayım..

  • FlüGibi  (06.05.10 09:24:10) 
Israrlı olunan parfümün adı doğru yazılsa bari:) şaka bir yana, yazdıklarınız arasından sadece ck truth'u alırdım. Chanel Pour Monsieur bence biraz dede kokusu. Limonlu-pudralı ve pek kalıcı da değil. 1955 yapımı bu koku yerine '89da çıkan Chanel Pour Monsieur Concentrée versiyonunu bulabilirseniz kaçırmayın alın derim. Daha kalıcı ve modern bir koku.

1 ve 5 dışındakiler evet pek iyi değiller. Yani her ne kadar piyasa olsalar da Bulgari Aqua-212-Issey vs. bunlara çakar.

Paul Smith Story, Mugler Cologne, Escada Sunset Heat, Davidoff Cool Water Frozen, Paco Rabanne XS, bunlara da bir bakın.

Özellikle Mugler Cologne tertemiz mis gibi kokar.
  • duk leto  (06.05.10 10:46:03) 
Ha bir de burada fiyat performans açısından bir mücevher açıklıyorum: Jacomo Rouge.

JPG Le Male'in adam edilmiş şekli ve fiyatı çok uygun.
  • duk leto  (06.05.10 11:43:15 ~ 11:43:37) 
Eheh gene ben.

Misal şu an strawberrynin indirim bölümündeki erkek kokularını incelersek göze çarpanlar:

Zirh ikon international: 40.5 liralık 125mlsi ve hatta artı olarak deostik verdiği 51.5 liralık kutusuyla kaçmaz. koku olarak sıcaz yaz günlerine gitmeyeceğini söyleyebilirim ama baharatlı/odunsu ve çekici bir koku. Gucci pour homme'un biraz yumuşatılmışı da denebilir.

YSL Rive Gauche: 60 mlsine 40.5 lira çekmiş. Fiyat gayet uygun. Koku ise kaliteli ancak gençlere gideceğini pek söyleyemem. Daha ziyade "toplantı saat kaçtaydı?" dedirtecek bir takım elbise kokusu.

Thierry Mugler IceMan: 50 mlsi 49 lira diyor. Fiyat çok avantajlı olmasa da özellikle yaz için çok kaliteli ve okaliptüs/mentol aromalarıyla ferahlatıcı bir koku.

Puig Aqua Quorum: 100 ml.si 37 lira. CK Eternity sevenler buna bir şans verebilir. Çok çekici bir koku olmamasına karşın ferahlatıcılığı, kalıcılığı ve çok ucuz fiyatıyla öne çıkıyor. Zira kalıcı fresh koku bulmak zordur.

Paul Smith Story: 100 ml. 61 lira. Yorum yapmıyorum, sadece bu fiyata kaçmaz diyorum. Bahar/yazlık mis gibi tertemiz kokan bir parfüm.

Lanvin Oxygene: 100 ml 54 lira. Fiyat çok uygun ama kaçmaz diyemiyorum. SVasatı pek aşamayan, ferah bir yazlık koku. Azzaro Chrome'u andırıyor.

Lanvin Arpege: 50 ml 36 lira. Gucci Envy tarzı baharatlı kokuları sevenler kaçırmamalı. Arpege bir klasiktir.

Kenneth Cole Black: 100 ml. 55 lira. Bunu da nispeten düşük kalıcılık süresinden dolayı muhakkak alın diyemiyorum ama rahatsız etmeyen, taze-çiçeksi-odunsu kaliteli bir koku.

Joop Jump: 100 ml. 52 lira. Kesinlikle kaçırmayın. Bu paraya bu koku şaka gibi. Koku çok neşeli-meyveli-votkalı tam bir clubbing kokusu, ayrıca inanamayacağınız kadar kalıcı.

JPG Fleur du Male: 125 ml. 81.5 lira. Koku çok kaliteli, fiyat uygun ancak bana biraz kadınsı geldi. Denemeden alınmamasında fayda var.

Hermes Un Jardin de Mediterranée: Yukardaki hemen hepsini kalite olarak silip süpürecek bir koku. Unisex, meyveli, taze, müthiş. Malesef her güzel şeyin bir fiyatı var, 100 ml. 123 lira.

Ck One Summer: 100 ml. 49 lira. Fiyatı ve taze meyve kokusuyla öne çıkıyor. Neşeli, ferah, ancak asla 30 üzerine önermem.

Bulgari Black: Enteresan bir koku. Yanık lastik-karamel-vanilya kokusunun bir karışımı. 40 ml. sine 40 lira demiş, bence uygun ancak kesinlikle denemeden alınmaz.

Annick Goutal Hadrien ve Grand Amour: Annick Goutal markası tekin acarda şurda burda bulunacak bir marka değil. Kanyon Harvey Nichols'ta da en az 350 lira çekmezlerse adam değilim. 107,5 liralık fiyatı ile yukardakiler gibi seri üretim değil niş parfüm koklamak isteyenler alabilir.
  • duk leto  (06.05.10 14:05:59 ~ 14:50:08) 
doyamadım yazmaya:) parfüm kişisel bir keyiftir arkadaşlar. parfümünüzü beğenip soran kadınlar oluyorsa zaten yakışıklı/çekicisinizdir, kadın konuşmak için bahane arıyordur.


  • duk leto  (06.05.10 15:54:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.