[]

bilgisayar almak icin altini bozdurmak vs. kredi cekmek

4 bin tl bir laptop alicam, kredi kartim yok, 5k kusur eden altinim var ama boznak istemiyorum. kredi cekeyim dedim ing dusuk faizliymis, 2k veriyo o da. bi de tebi denicem de o da o civardadir herhalde. napayim sizce, mantikli olan endir bu durumda? aylardir biriktirdigim parami bozasim gelmiyo ya. 2k altindan bozdurup 2k kredi mi ceksem?




 
ya da 2k ingden 2k tebden cekeyim? en dusuk faizli bu ikisini gosteriyor ama yanlisim varsa duzeltin.


  • soru  (06.07.20 19:02:25) 
Borcun olması birikmiş paranın gitmesinden daha kötü bence.


  • philiptraum  (06.07.20 19:56:18) 
kredi kartı alıp taksit yaptırsan ?


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (06.07.20 20:11:06) 
Ben olsa 2k kredi çekip üstünü altın bozarak tamamlardım. Kararsız kaldığımda hep böyle yapıyorum içim rahat oluyor. Zaten banka da max 2k veriyormuş.


  • jz  (06.07.20 20:14:54) 
Hocam elinde çok çok eski bir pc varsa bile hiç alma çünkü bugünkü kur + yüzde bilmem kaç vergi ile alacağın dizüstü afedersin çöptür. "Demanding" olarak katagorilendirilen yeni bir program bile kasabilir ve cs go gibi eski oyunlardan başka oynayamazsın zevkle.

İlla alacaksan masaüstü al aynı fiyata biraz daha güçlü bulabilirsin.

Alım konusundada altının değeri 3 aşağı 5 yukarı her zaman aynı. Zor günlere tutmak bence daha mantıklı. Kredi çekme konusunu hiç bilmiyorum gelir durumunu/işsiz kalma ihtimalini bilmediğim için.
  • inte17  (06.07.20 20:16:25 ~ 20:26:36) 
en mantiklisi kredi karti almak da o da hemen cikmiyor iste benim hemen almam lazim indirim bitcek diye korkuyorum, link vereyim bakin www.hepsiburada.com son bir gun diyor kesin yalandir ama neblim.


  • soru  (06.07.20 20:17:15) 
www.cimri.com

25 hazirandan beri 3999tl'ymiş, tekrar ne zaman düşer bilemem fakat masaüstü almayı da düşünün, inte17'ye katılıyorum.
  • birfincankahvedahaisteyenadam  (06.07.20 20:20:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.