[]

samsung şarj aleti

selamlar, orjinal hızlı şarjlardan almak istiyorum ama farklı sitelerde fiyatlar arasında ciddi farklar var. normalde samsung'un sitesinden alacaktım ama siteleri bana kurumsal olmalarına rağmen güven vermedi niyeyse.
hangi özelliğe bakmalıyım kaç watt olmalı? yardımlarınıza ihtiyacım var.

örn 1) trendyolda 36 lira
www.trendyol.com

örn 2) samsungun sitesinde 149 liraya da var, 199 liraya da. (hangisi alınmalı bunların farkı nedir?)
shop.samsung.com

shop.samsung.com

örn 3) amazon'da samsung satıcısı 79 lira
www.amazon.com.tr

edit: samsung a7 2018 kullanıyorum.

 
amazonda satıcı samsung değil başka bir firma. sağ tarafta yazıyor. muhtemelen hepsi çakma. samsung sitesindekiler aynı gibi görünüyor güç değerleri dahil. 149 olanı al geç bence.


  • onurrrrr  (06.07.20 21:02:07) 
ben asla trendyol'a vs güvenmem. orijinallikleri şüpheli. trendyol'un da her zaman ucuz kalitesiz mal gönderdiğini gördük, duyduk, biliyoruz. 150 liralık ürün neden 36 liraya satılsın? oradan anlayın sahte olduğunu.

samsung'un sitesindekilerde de sanırım uç farkı var. yeni şarj aletinin ucu yuvarlak hatlı, iphone'unki gibi. telefonunuz yeni samsung modellerinden değilse onu almayın dikkat edin. en iyisi gidip mağazadan almak.
  • batlegolas  (06.07.20 21:16:07 ~ 21:16:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.