[]

Portatif Klima Önerir misiniz?

Ev kiralık ve ev sahibi değişikliğe izin vermiyor.

Portatif klimalar ne derece kaliteli ve varsa marka model onerir misiniz?


 
Öncelikle klima klimadır üretilip satılıyorsa mutlaka faydası vardır ama ne derece diye düşünmeni öneririm.

Bu aletlerden birisini canlı canlı çalışırken gördüm, evet cidden ortamın ısısını düşürüyor ama klima kadar konforlu değil biraz gürültüsü var, ikincisi evin dışına bir boru çıkması gerekiyor yani bir yerleri kesip delmen lazım yine, ayrıca enerji tasarrufu konusunda da pek iyi değiller aldığım bilgiye göre.

Eğer ev sahibin klima takılmasına razı değilse bence bu yazı vantilatör benzeri daha ekonomik bir çözümle geçiştirip klimalı ya da klima takılmasına karşı çıkmayan ev sahibi olan bir eve çıkın. 21. yüzyıldayız klima taktırmıyorum ne demek yahu akıl işi değil.

Özetle bu tür aletler günü kurtartmak için düşünülmüş verimsiz aletlerdir normal klima gibi verim alamazsınız.
  • solo  (06.07.20 17:12:42) 
kullandım, kesinlikle önermiyorum. sıcak havanın tahliyesi için bir şekilde camı açmanız gerekiyor ve bu da verimi aşırı şekilde düşürüyor. suyu boşaltması falan da ayrı bir tantana. apar topar iade edip split klima aldım zaten ben de.

ev sahibinin izin vermiyor olması mantıklı bir gerekçe değil. siz kirasını ödediğiniz sürece o ev sizin. klima da taktırabilirsiniz, çivi çakıp tablo da asarsınız vs. çıkarken boyasını badanasını yaptırdıktan sonra ev sahibini ilgilendiren bi durum yok.
  • nrmnm  (06.07.20 17:47:22 ~ 17:48:18) 
Gereksiz +1,gecekondu gibi hortum çıkar falan.


  • duptıs  (06.07.20 17:57:26) 
Ev sahibi klima takamazsın mı dedi, klima masrafına ben karışmam mı dedi? 2.si ise, taktır, evden çıkarken usulen tekrar bi teklif sunarsın alırsa alır almazsa söker götürürsün taşındığın yere. 1.si ise, ben olsam yine de taktırırdım herhalde, çıkarken de aldığım gibi bırakırdım ama.


  • Kahir ekseriyet  (06.07.20 18:20:41) 
çıkardığı ses yüzünden alınmaz.


  • kanlakarisikyagmur  (06.07.20 20:39:52) 
arçelik 12 binlik öneririm. öyle dusunuldugu gibi zahmetli bir olay degil, ayrıca servis gelip 5 dkda kuruyor.


  • Techsavvy  (06.07.20 21:35:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.