[]

Kuşadası'na tatile gidilmez mi?

Annemle bir haftalığına bir yere gitmek istiyoruz.

Her şey dahil otel konsepti olmadığı ve arabayla gitmeyeceğimiz için Çeşme/Alaçatı'yı eledik.

Akdeniz çok sıcak olduğundan orayı da komple eledik.

Kuşadası'na gidelim dedim ama herkes oranın "keko" dolu olduğunu söylüyor. İki kadın için iyi bir yer değil midir sizce? Başka nereleri önerirsiniz?

Bütçe günlük maks. 500 TL.

 
Kusadasi cok kotu +1
Antalya, Alanya daha iyi.

  • kuehles blondes  (06.07.20 16:32:36) 
kuşadası'nda jade beach club diye bi yerde kamp yaparken bim a101 lik bir durum oldu ve haritadan bakıp 2 dakika gidelim dedik. kamp yeri nispeten az kumlu ve denizi dalgalıydı. marketi ararken yolumuzu kaybedip öyle bi yere çıktık ki nasıl ya diye kaldık. kadınlar denizi plajı diye geçiyor sanırım. olabildiğince güzel kumsalı ve çarşaftan hallice deniziyle kamp yerimize göre cidden afalladık. miami beach etkisi yaptı bi anda.

keko durumuna düşmemek için çok uzun inceleyemeden geri döndük tabii ama görebildiğim kadarıyla kumsalın bitip kafelerin, otellerin başladığı yer 2 3 metre bir setin üstünde ve ortamda pek rahatsız edecek insan yok gibi. resimlerden incelenebilir. onun dışında normal şezlong şemsiyeli plaj işte. hayvan nereye gidersen git var maalesef.
  • onemoremile  (06.07.20 16:41:29) 
Kusadasi dedigin koccaman bir bölge. Keko her yerde olur, çeşme’de de çok keko var alanya’da da. Neresine gideceğinize göre değişir. Tatil için genelleme yapanlar dikkat ederseniz genelde çok fazla yer gezmemiş, keşfetmekle işi olmayan insanlardır...


  • her giriste sifresini unutan adam  (06.07.20 18:22:04) 
Kuşadasını keko yapan almancılar, şuan ülkemizde almancı falan yok seyahat yasağı sebebiyle, kekoların işlettiği küçük dükkanlarda kapalı zaten , ege ve akdeniz tarihinin en sakin sezonunu yaşıyor, marmaristen bildiriyorum, burada bile keko yok.


  • docrivers  (06.07.20 19:50:25) 
Kuşadası çok güzeldir. Kaliteli insan sayısı kekolardan daha fazla emin olabilirsin. Fakat 1 hafta çok max.3 gece diyorum.


  • kanlakarisikyagmur  (06.07.20 20:41:56 ~ 21:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.