[]

sabiha gökçen'de covid 19 testi yapılıyor mu

bilen var mı?

uçuş öncesi test yaptırma olayı başlıyormuş ya istanbul havalimanı'nda sabiha gökçen'de böyle bir durum var mı?


 
1 gün önce yoktu, sadece ateş ölçtüler bahsettiğiniz iç hatlarsa. Dış hatları bilemem


  • olaylar olaylar  (06.07.20 12:53:18) 
Hocam daha dün uçtum. Ateş ölçülüyor onun dışında da Değil uçuş öncesi test, uçaklarda yolcuların düzgün maske takmasını bile sağlayamıyorlar. çoğu yolcunun burnu hatta bazılarının ağzı açıktaydı.

kimini uyarınca maskeyi taktı, kimi de hostesler yaklaşırken sanki maskesini düzeltiyor gibi yapıp salladı.

Yani biz o dediğin noktadan çok uzaktayız.
  • lcha  (06.07.20 13:44:10) 
biraz araştırma sonucunda öğrendiklerimi buraya yazayım belki uçmak isteyenler için bilgilendirici olur:

istanbul havalimanı'nda test yerleri var. daha öncesinde pozitif olup olmadığını söylemesine söylüyor ancak uçuş esnasında sorumsuzun tekinden dolayı oluşan herhangi bir sorun 1-2 saat içerisinde hemen muhtemelen çıkamayacağı için yüzde 90a kadar falan doğru sonuç verebilir muhtemelen.

kültür bakanlığı'nın açıklamasına göre 15 temmuz'a kadar bütün havalimanlarına koyulacakmış test yerleri ama ben uçuşumu özellikle istanbul havalimanı'na değiştirdim emin olalım diye. olur da 15 temmuz'a yetişmezse diye.
  • viyana kangurusu  (06.07.20 13:50:05) 
Sabiha’da yok İga için bir hafta içerisinde Pcr test merkezi aktif olucak dendi


  • shredd  (06.07.20 14:04:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.