[]

eve wifi bağlatmadan telefondan takılmak mantıklı mı?

söyle sağlam bir paket alıp evde de hücreselden devam etmek istiyoerum.
playstation'um var. bağlanırım ordan hotspottan internete yourtube netflix izlerim arada. zazten pakedimde sosyal ağlar bedava. ayda 3-4 film anca izliyorumdur netflixden. oyunları da indirmiyorum zaten cd'lerini alıyorum. update yapmam bi o da sorun değil.. mantıksız mı düşünüyorum ne diyorsunuz?



 
Minimum 50 gb paket gerekecektir, online oyun oynamıyorsan belki olabilir, online oyun oynuyorsan ping sorunu yaşarsın


  • atom karincanin torunu  (06.07.20 12:47:48) 
oyun oynamıyorum panpa dedim ya cd'den anca oynasam oynarım.


  • Sebastian  (06.07.20 12:51:41) 
Bende de benzer kullanim var, aylik yaklasik 60 gb gidiyor. Oyle bir paket yok sanirim. Bir komsunuza sorabilirsiniz eve baglatmak istemiyorsaniz.


  • howfaristhesky  (06.07.20 13:04:39) 
bence çok saçma. Astarı yüzünden de daha pahalıya gelir. Millenicomdan turknetten vs taahhütsüz internet bağlat telefona da sağlam bir paket yerine normal bir paket al.

Oyunları cd ile alırsın almasına da yeni oyunlar güncel sistem de ister sistem güncellemesi diye dayatır.

hotspottan vs netflix youtube da gayet iyi internet kullanır.
  • denizgonen  (06.07.20 13:28:52) 
hücresel paketiniz 100 gb civarı değilse mantıklı değil. playstationda cd'den oynasan bile bir süre sonra öyle bişey oluyorki update yapmadan oynayamıyorsun. illaki bir yerde sana update indirtiyor.

ben olsam şöyle 10 20 mbit sınırsız bi paket alır keyfime bakardım.
  • false pretension  (06.07.20 13:37:05) 
50 gb paketler 80 tl üzeri zaten. sınırsız internet de o paralar.


  • xrated  (06.07.20 13:45:05 ~ 13:45:20) 
Benim telefon internetim sınırsız, evdeki wifiyi kapattım. Bilgisayarı bağlayıp takılıyorum. Netflix youtube falan gayet akıyor. Oyun oynamıyorsan mantıklı.


  • mg3929  (06.07.20 13:51:42) 
Telefon interneti, konsol, bilgisayar için çerez gibi tam anlamıyla. Siz her yeri kıstığınızı, kapattığınızı falan zannedersiniz ama cihazlar hiç aklınıza gelmeyecek yerden interneti kullanır.

Hem artık oyunları adamakıllı, eksiksiz, hatasız, cilalanmış şekilde çıkaran firmalar bayağı azaldı eskisine göre. Artık oyunları buglı muglı, tam bitmemiş halde çıkarıyorlar, bir iki hafta içinde de 50-60 gblık Day One güncellemelerini dayıyorlar. Al sana oyun hazır. Hatta bir iki güncellemeyle geçmeyen hatalar var. Daha bunların sonradan çıkan DLCleri var. Onları da almak isterseniz indirmek zorundasınız. DLCler şart değil de bu güncellemeleri almadan oyunları oynamak adamı kanser eder. İki saat oynadıktan sonra işkence gibi gelir, bırakırsınız.

Bir de hattınızın çekim kalitesi kötüyse video falan izlerken kanser olursunuz. Mesela benim hattım Vodafone ve çekim kalitesi evde falan leş gibi. Telefon internetini kullanmak işkence gibi geliyor. Film falan izlesem burnumdan getirir o derece.

Yani ev interneti olmazsa olmaz.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (06.07.20 16:13:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.