[]

Bel Fitigi olan icin en ideal yatak...

En ideali hangi markanin hangi modeli/serisi?

Gercekten kullanmakta olan bel fitigi sahipleri cevaplarsa sevinirim.


 
bel fıtığı hastasıyım, ameliyat geçirdim, 3 yıl önce aynı yerden tekrarladı, ameliyata gerek duyulmadı.

yatsan switzerland'dan çok memnunum.
  • kibritsuyu  (06.07.20 01:09:35) 
@kibritsuyu

cok mu sert. nasil hissiyati yatagin?
  • la traviata  (06.07.20 01:19:15) 
eksisozluk.com

soyle bisey yazmis bi yazar. o yuzden tereddut ettim.
  • la traviata  (06.07.20 01:23:14) 
Sert bir yatak ama abartmış bence. Öyle halıda yatmak gibi de değil. Bunun daha yumuşağı sert yatak olmaz zaten, yumuşak olur. Götüm gömülsün diyen de visco alsın, yumuşak alsın zaten. Showroom'da dene, yat, sağa sola dön, denemeden alma.

Ha bir de tempur dedikleri bir yatak vardı. Sert, aşırı rahat böyle arkadaşın dediği gibi, ama switzerland 1600 lirayken bu 4500 liraydı. Varsa bütçe, o daha iyi olabilir.
  • kibritsuyu  (06.07.20 01:59:53) 
İdaş Mira-coil kullanıyorum. Annem ve babama da aldım onlar da çok memnunlar. Sert klasman. Yumuşak yatakta asla yatamıyorum. Yatsam bile dayak yemiş gibi uyanıyorum. Bel ve boyun fıtığım var. Yastığım da sert. Küçükken hep yün yatakta yatardım. Onun sertliğini arıyorum sanırım hep.


  • pass  (06.07.20 03:20:44) 
İkea hövag bakabilirsin.


  • E.R.W.  (06.07.20 04:10:59) 
visko en son alacağınız yatak. yumuşakça olmayan orta sert yataklar. Ameliyat olmayın. Bel kaslarını kuvvetlendirin korkmayın.


  • denizmaniaherif  (06.07.20 09:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.