[]

ps4 oyun tavsiyesi

9 yaşındaki oğluma doğumgününde playstation 4 almaya söz vermiştim. gün geldi çattı. internetten ithalatçı garantili ve yanında ikinci kol, pes2020 ve gta5 olan 500gb slim paketi 3800 liraya alacağım. daha uygununu bulamadım.

daha önce benim de pek oynamışlığım yok, bu konuda cahilim. oğlan futbol, araba yarışı ve dövüş oyunu istiyor. pes var, futbol tamam.

oğlanla BİRLİKTE oynayabileceğim bir araba yarışı, bir de aşırı şiddet içermeyen dövüş oyunu tavsiyesi verebilir misiniz?

vereceğiniz başka tavsiye de varsa alırım. ama ps5 çıkacak bekle onu al, az daha koy pro'sunu al demeyin. bütçem buna el veriyor ve taa geçen sene söz vermiş bulunduğum için çocuk hevesle bekliyor.

 
crash team racing al. çocukken bayılırdım. 239 tlmiş vay anasını. tekkeni de çok severdim. mortal kombattan uzak dur yeter


  • glamdr1ng  (06.07.20 00:22:10 ~ 00:31:51) 
çocuklar dövüş olarak smackdown denilen oyunu oynuyor. o paraya yazık ama 2.el ps4 bakın. 2.el alınabilecek en mantıklı şey birincisi kitap ikincisi ps4.

oyunları online oynamak isterse yıllık 180 tl psn plus ücreti var.
  • ayseee  (06.07.20 00:27:52) 
Ikinci el almayin hocam. Ben zamaninda oynadigim ps3'u sattım. 3 hafta sonra aradi adam ya calismiyo diye. Uzuldum ama yapacak bir sey yok.
Aslinda psn plus alsaniz? Bu ay misal nba veriyorlar.

  • logisticsmanager  (06.07.20 00:35:20) 
11 yaşındaki benim oğlandan tavsiye : fortnite, rainbow six siege, overwatch origins


  • altinci nesil caylak  (06.07.20 09:46:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.