[]

Diyarbakır-Bingöl-Erzurum Yolu Güvenli Mi?

Merhaba,

Yarın Gaziantep - Rize arası gitmem gerekiyor. İki yol seçeneğim var.

1) Kahramanmaraş - Sivas - Trabzon - Rize

2) Sanliurfa - Diyarbakır - Bingöl - Erzurum - Rize

İki yol da km olarak neredeyse aynı.. Birinci yoldan daha önce çok gidip geldim o yolu biliyorum. Bu sefer biraz farklılık olsun diye ikinci yoldan gitmek istiyorum ama güvenlik endişelerim var.

2014 yılında Diyarbakır Bingöl yolunu pkk nin kapatıp kimlik kontrolü falan yaptığı haberleri var.

AÜ an bu yolda durum nedir bilen var mı? Karı koca ve 1 yaşında çocukla gideceğiz. Bir sorun yaşar mıyız?

 
Yaşamazsınız.


  • Arthur Dayne  (05.07.20 23:38:07) 
Problem olmaz. Erzurumda durup bi cağ kebap gömmemiz tavsiye


  • mg3929  (05.07.20 23:54:09) 
2014'ten sonra hendek çatışmaları başladı zaten, onlarca ilçe darma duman edildi asayişi sağlamak adına,şu an o tarz bişey mümkün değil. ben 2. yoldan antepte gelmiştim geçen sene, liceden falan geçiyorsun işte kontrol falan oluyor yolda başka bişey yok. her gün binlerce insan kullanıyor o yolları.


  • Golgi  (06.07.20 00:06:54) 
Erzurum-Çat-Karlıova-Bingöl yolundan şimdi Elazığa geldim,hiç bir sıkıntı yok sadece yol çok virajlı. Güvenlik açısından tek bu sorun var. Asker jandarma polis devamlı yolda kimlik kontrolü yapıyor zaten.


  • 1965  (06.07.20 00:10:50) 
Lice yol üstündeyse düşünmek lazım. Buradan insanlara bişey olmaz demek doğru değil. Bişey olur demek de yanlış ama düşünmek lazım.


  • iddaaci  (06.07.20 01:21:27) 
2016'ya kadar yol kesmeler kimlik kontrolleri vardı 2016 sonrası tamamen temizlendi havada 7/24 İHAlar tarafından gözetleniyor Türkiye hudutları içerisinde son 500 terörist kaldığı tahmin ediliyor onlarda başlarını kaldıracak durumda değiller. İçiniz rahat olsun günde binlerce araç sorunsuz bir şekilde o yolları kullanıyor.


  • acebi  (06.07.20 02:26:00) 
Tehlikeli bir durum olunca genelde güvenlik güçleri o yolu çok daha geriden keserek sivil araçları sokmuyor veya uyarıyor başka yol kullanın diye. Rahat ol.


  • pass  (06.07.20 03:28:00) 
Yolun düşerse şurada kavurma ye:

Soğuk Çeşme Kavurma - bingöl çobantaşı /soğuk çeşme, kavurma - 4sq.com

Hijyen takıntısı olan yemesin:) ama bir insanın hayatında daha lezzetli bir kavurma yiyebileceğini düşünmüyorum.
  • pass  (06.07.20 03:29:22 ~ 03:58:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.