[]

Berberlerde durum nasıl?

Gidenler olmuştur mutlaka. Maske takmak dışında aldıkları bir önlem var mı? Malum herkese ayni tarak, ayni makina kullanmaktalar.




 
açıldığı hafta gittim, saçım uzadı bir daha gidecektim ama berber izine çıkmış :D .

ben günün ilk saatine randevu almıştım. geceden taraktaki makinede var virüs, bir nebze de olsa ölür diye.

tek kullanımlık havlu kullanıyor. saçları traştan önce de yıkıyor. virüslere etkisi oluyordur, temiz saça değiyor aletler. hem berberinde eli temizlenmiş oluyor, şampuan vs değdiği için ona da.

eve gidince de duş almak lazım tabi.
  • ceketimi alip cikcam  (05.07.20 21:48:01) 
Gittim. Virüsün tarakla makine ile bulaşmadığını bildiğim için rahatım


  • trgydl  (05.07.20 21:50:01) 
trgydl +1


  • catch the arrow  (05.07.20 22:27:53) 
jiletle tıraş yasak. gideli 1 ay olmadı, dün gittiğim berberde korona çıktığını öğrendim iyi mi:)


  • nothing in my way  (05.07.20 23:13:12) 
maskeye ek olarak tek kullanımlık havlu var.

tarak ve makineyi ağzıma sokmadığı için virüs bulaşacağını sanmıyorum.
  • trajikomix  (06.07.20 01:12:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.